Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 17 paź 2007, 21:32

jezu chłopie na jakim ty koksie jeździsz :!: :!:
Rozumiem że impanują ci faceci z dużym..... Wzrostem :P ale jaka jest kobyła każdy widzi...
... znaczy sie Rasiak jeszcze niczym nie udowodnił że może być z niego przyzwoity napastnik i nawet jesli ma talent (jak to ktoś kiedyś powiedział: subtelny <----czyli taki, którego nie wiadać :D ), to jednak troche mało czasu na jego odpalenie mu zostało, bo ma 28 lat, ale nawet jeśli załorzymy że Grzesio ten talent jednak ma, to jeszcze sporo musi sie nauczyć bo z koordynacją, zwinnością, szykbościa, przyspieszeniem, techniką, kreatywnością, precyzją i techniką uderzenia, wspópracą zz zespołem, podaniem czy nawet grą głową u niego cienko ( i nei da się tego wytłumaczyć tym że jest wysoki bo Drogba, Ibrachimovic, Adebayor, RVN czy Treze to też duże chłopy a potrafią w tych elementach być fenomenalni. I wcale nie przekonuje mnie to że dobrze gra w pierwszej lidze angielskiej, bo Rasiak szanse i w rep. i w Premierschip już miał i ich nie potrafił wykorzystać (każdej :!: :!: ), a to znaczy nie mniej ni więcej jak to że jest słaby.

Co do Croucha to mnie przekonałeś koleś jest fenomentem tylko cały świat z wyjątkiem Ciebie tego nie widzi

Wróć do „Anglia”