Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Maro juve » 18 paź 2007, 20:19

Akarin pisze:Czyli wg Twojej miary jest słaby, stary i już umiera.
Może to właśnie jest jego wada, że nie jest stary. W końcu Lehmann w wieku lat 37 ma teraz najlepszy okres gry jeszcze przed sobą. Trzeba trochę poczekać z wystawianiem Croucha - tak do czterdziestki.

Ogółem rzecz biorąc, jestem niesamowicie dumny z Arsenalu. Są dla mnie najlepszym klubem w Premiership. Są, byli i będą i co do tego nie ma wątpliwości. Na ten sezon nic lepszego nie mogę sobie wymarzyć jak Scudetto dla Juve, a Premier League i Champions League dla Arsenalu.
Co do samego Eduardo - wszyscy widzą, że talent ma niesamowity. Trafił jednak do klubu, gdzie o miejsce w ataku biją się sami niesamowici gracze. Kiedy ogra się na boiskach w Anglii, na pewno częściej będzie trafiał do bramki rywala.
W tym momencie wydaje mi się, że linia ataku w Arsenalu jest doskonała. Nie wiem, nie potrafię tam dostrzec minusów. Fantastyczni gracze, absolutnie się uzupełniający - szczególnie Ade z Robinem. W tym momencie chyba obok Barcy najbardziej powalający atak. Oczywiście, wszyscy wymiękają przy linii ataku Juventusu ;P Ale na prawdę, wielki szacunek dla Wengera. To, w jak przemyślany sposób dobierał sobie tych młodych grajków dzisiaj procentuje. Liga Mistrzów w tym sezonie dla Arsenalu. O mistrzostwie to nawet dyskusji nie powinno być. Arsenal wraca na tron.
A co do jednostronnego pojedynku fieldiego z Danielihem o to, który napastnik jest lepszy... Cieszyłbym się, gdyby do Juve został sprowadzony Eduardo. Płakałem, czytając każdy news kiedy były plotki, że Juve interesuje się Crouchem. I bynajmniej nie były to łzy szczęścia.

Wróć do „Anglia”