Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 21 sty 2005, 10:18

Betico pisze:. Przez ostatnie kilka lat sledzilem rozwoj pilki niemieckiej i angielskiej i na twoja (jako fana Bundesligi) niekorzysc zauwazylem, ze Premieship naprawde sie polepszylo, tego samego nie moge powiedziec o lidze naszch zachodnich sasiadow - jednak czytanie ze zrozumieniem sprawia problemy, wiec moze wytlumacze - owszem poziom sie podwyzszyl, ale nie tak zauwazalnie, jak w Anglii..
moze jakies fakty / konkrety a nie utarte teorie ? he ?

Betico pisze:.
Jesli chodzi o kibicow, to akurat mialem przjemnosc byc na meczu i w Anglii i w Niemczech, wiec moje zdanie opiera sie na wlasnych doswiadczeniach..
No wiesz ja tez bywam na meczach w Niemczech i nie wiem kiedy ostatnio byles ale ja rok temu w Marcu i NIE WIEM JAK MOGLES WIDZIEC obrazki jakie przedstawiasz ... moze podasz w koncu jakies fakty ? ja ci dalem stone poogladaj sobie , a jak chcesz widziec moj wyjazd to www.bvb.com.pl poszukaj sobie, trudno sie gada z osoba ktora niby "wszystko wie na temat" ale nic konkretnego nie przedstawi :D lol

Betico pisze:.
I nie wiem czemu nazywasz mnie prowokatorem - wcale nim nie jestem, ale to sie moze wkrotce zmienic.
bo gadasz bzdury i jednoczesnie ich nie argumentujesz zbytnio ( chodzi o fakty bo przewaznie na nich opieraja sie teorie i rozne prawa - niestety tak nie jest w twoim przypadku )

hehe "to sie moze zmienic" ? hehe no smialo :) jak juz mowilem czekam wlasnie na takich ludzi, przynajmniej na forum wtedy cos sie dzieje <lol> tylko zeby byli inteligentni a z tym to juz ciezko, znalesc takiego ... :lol:

Wróć do „Niemcy”