Swoją drogą najlepszy Wołowski świata musiał balować razem z nimi bo składanie zdań przychodziło mu nadzwyczaj ciężko:
Teraz z innej beczki. Polecam lekturę wywiadu z Eto'oRonaldinho i Robinho i Baptista tak balowali w Rio de Janeiro po meczu Brazylia - Ekwador, że spóźnił się do hiszpańskich klubów.
No i jeszcze jeden fragmencik, który mi spodobał się najbardziej. Spodobał mi się tak bardzo, że lada moment wyląduje w moim podpisieRok temu przepowiedziałeś, że Messi już niebawem będzie najlepszym zawodnikiem świata. Co teraz widzisz w swojej kryształowej kuli?
To zawodnik, który nie przestaje mnie zadziwiać. Nazywa się Bojan. Ten dzieciak zmierza prosto do tego, by być numerem 1. Bardzo szybko podejmie walkę z Messim. Oczywiście używam słowa "walka" w jego pozytywnym znaczeniu.
Bojan może już jutro wybiec w pierwszej jedenastce …
Mam nadzieję. Jest naprawdę dobry, mówię to absolutnie szczerze. To byłby spektakl dla wszystkich.
Chciałbyś zagrać obok Bojana i Messiego?
Pewnie! Kto nie chciałby zagrać obok obecnego i przyszłego numeru 1?
Eto'oNigdy nie ukrywałeś zachwytu Andresem Iniestą ...
Dla mnie Andres to crack. To piłkarz kompletny. Śmieję się, gdy ludzie mówią, że Iniesta to nadzieja na przyszłość. Andres jest rzeczywistością i teraźniejszością.

Iniesta