FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 19 paź 2007, 19:27

Mamy już oficjalne potwierdzenie odnośnie Ronaldinho. Brazylijczyk jutro nie zagra co otwiera szanse gry od pierwszej minuty dla Dos Santosa albo Bojana :] Powodem absencji Dinho jest zbyt późny powrót ze zgrupowania reprezentacji. A dlaczego wrócił za późno? Marca (za brazylijskim O'Globo) pisze o szalonej imprezie z mnóstwem atrakcji :lol: GW oczywiście również podchwyciła temat -> http://www.sport.pl/pilka/1,65082,4593500.html

Swoją drogą najlepszy Wołowski świata musiał balować razem z nimi bo składanie zdań przychodziło mu nadzwyczaj ciężko:
Ronaldinho i Robinho i Baptista tak balowali w Rio de Janeiro po meczu Brazylia - Ekwador, że spóźnił się do hiszpańskich klubów.
Teraz z innej beczki. Polecam lekturę wywiadu z Eto'o :] Dawno już nie mieliśmy okazji usłyszeć (przeczytać) co ma do powiedzenia Samuel a dzisiejszy wywiad naprawdę obszerny i ciekawy. Oto fragment:
Rok temu przepowiedziałeś, że Messi już niebawem będzie najlepszym zawodnikiem świata. Co teraz widzisz w swojej kryształowej kuli?

To zawodnik, który nie przestaje mnie zadziwiać. Nazywa się Bojan. Ten dzieciak zmierza prosto do tego, by być numerem 1. Bardzo szybko podejmie walkę z Messim. Oczywiście używam słowa "walka" w jego pozytywnym znaczeniu.

Bojan może już jutro wybiec w pierwszej jedenastce …

Mam nadzieję. Jest naprawdę dobry, mówię to absolutnie szczerze. To byłby spektakl dla wszystkich.

Chciałbyś zagrać obok Bojana i Messiego?

Pewnie! Kto nie chciałby zagrać obok obecnego i przyszłego numeru 1?
No i jeszcze jeden fragmencik, który mi spodobał się najbardziej. Spodobał mi się tak bardzo, że lada moment wyląduje w moim podpisie :P
Nigdy nie ukrywałeś zachwytu Andresem Iniestą ...

Dla mnie Andres to crack. To piłkarz kompletny. Śmieję się, gdy ludzie mówią, że Iniesta to nadzieja na przyszłość. Andres jest rzeczywistością i teraźniejszością.
Eto'o Obrazek
Iniesta Obrazek

Wróć do „Hiszpania”