wcale mnie to nie denerwuje, tylko zwaz na to ze ten temat jest dla zabawy.Betico pisze:Widze, ze bardzo Ci nie pasuje, ze ktos ma inne zdanie od twojego - i na pewno nie bede Cie z tego powodu krytykowal ani rozliczal, bo masz do tego prawo.
nie napisales tak, to co ja napisalem mialo na celu osmieszenie twej wypowiedzi. nie jestem przecietnym fanem i nie mozesz wyglaszac takich sadow. i nie robie tak, nie ogladam meczu dla bramek czy dla fajnych akcji, bardzo interesuje sie taktyka jak chcesz wiedziec. i nie krytykuje cie, bo w twojej wypowiedzi nie ma nic zlego, tylko napisalem ze wedlug mnie przynudziles (co wcale nie musi oznaczac ze sie z toba nie zgadzam, poprostu jak juz pisalem ten temat jest dla zabawy, wszelkie plebiscyty sa przeciez dla zabawy)Betico pisze:Czy napisalem, ze patrzenie na pilke przez pryzmat rozrywki jest bledem - oczywiscie nie. Z tego co wiem, to nie kazdy oglada futbol tylko z jednego powodu, czyli zeby sie dobrze bawic. Oczywiscie, ty jako przecietny fan penie tak robisz, ale to nie znaczy, ze mozesz krytykowac kogos, kto tak nie czyni.
pozwol ze jeszcze raz "wykozystam twoja wypowiedz"Betico pisze:przeciez jeszcze kilka zdan wczesniej nazywales mnie "nudziarzem", a teraz w ironiczny sposob wykorzystujesz moja wypowiedz (moja opinie) do wyrazenia swojego zdania. Wyjasnij mi, po co ta cala maskarada? Chyba nie po to, zeby wywolac klotnie.
a klotni nie mam zamiaru wywolywac, co najwyzej polemike.
pozdro