Formula 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 21 paź 2007, 18:25

Aktualnie trwa ostatni wyścig w sezonie F1. Dla mnie najważniejsze żeby nie wygrał Hamilton :cegła: Przed sezonem kibicowałem Alonso ale jak wygra Raikkonen to też będzie dobrze byle nie Anglik. Start to świetne posunięcie Ferrari w osobie Massy który przyblokował drugiego Hamiltona dzięki czemu Raikkonen wskoczył na drugą pozycję. Chwilę później także Alonso wyprzedził Hamiltona, a zaraz potem Angol spadł na 6 miejsce i najprawdopodobniej w wyniku zdenerwowania popełniał coraz więcej błędów aż w końcu przydarzyła mu się awaria dzięki której spadł na 16 miejsce :mike: :jupi: A Robert też awansował i jak na razie jest na 4 miejscu czyli jak utrzyma to miejsce będzie bardzo dobrze :P

A w tej chwili Alonso jadący na 3 miejscu jest mistrzem świata a drugi w wyścigu Raikkonen w ogólnej klasyfikacji także jest drugi. No ale najprawdopodobniej Massa da sie wyprzedzić i jak nic złego się nie przydarzy do Fin będzie tryumfował. Kibicowałem mu jak jeździł w McLarenie ale w sumie też może wygrać kierowca Ferrari :wink:

Wróć do „Inne sporty”