Formula 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 21 paź 2007, 21:58

Jarzinho pisze:Mam nadzieje, ze Hiszpan odejdzie, najlepiej do Kubicy.
Ja słyszałem że jak odejdzie to tylko do Renault a Kubica zostaje w BMW więc razem nie będą jeździli.
cloner pisze:Szkoda wielka. Wielki talent ma chlopak. Mogl osiagnac cos niesamowitego, zwyciestwo w debiucie, niestety nie udalo sie. A wygral jakis Fin, ehhhhh. Niestety w F1 liczy sie przede wszystkim sprzet i mechanicy, a nie umiejetnosci kierowcy.
cloner o czym ty gadasz :angry2: Nie na darmo wiele osób jest przeciwko Hamiltonowi bo bosswoie F1 jemu sprzyjają i obchodzą się jak ze złotym jajkiem. Przykładów trochę jest jak choćby starcie Hamiltona z Kubicą i nasz driver przez to musiał przejechać przez boksy mimo że wina byłą Anglika. Przed ostatnim GP Hamilton zajechał drogę Raikkonenowi czy Alonso i co? I nic no bo zawinił Hamilton. Bardzo dobrze że przegrał bo co prawda talent ma ale gdyby nie ta pomoc to byłby pewnie na 3 miejscu.

Co do Alonso to ogólnie mnie zawiódł bo przed sezonem to jego typowałem na zwycięzcę a dziś i nie tylko dziś momentami jeździł jakoś niemrawo i nawet nasz Robercik wciągnął go nosem jak chciał :smile2:

A sam wyścig był genialny. Tyle dramaturgii i różnych pomyłek w boksach dawno nie widziałem i takie wyścigi chce się oglądać a nie jak niektóre nudniejsze niż flaki z olejem.

Wróć do „Inne sporty”