Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 21 paź 2007, 23:21

Ehh... druga połowa dużo słabsza w naszym wykonaniu. czerwień dla Ranieriego :shock: Jak dla mnie to była normalna 'reakcja' na faul, któego również nie było, bez jakiejś większej agresji... Musiał coś niefajnego powiedzieć do sędziego :roll: Żółta kartka dla Nedveda w końcówce z dupki, nawet nie dotknął piłkarza Genoi. Po gwizdku czerwień dla Pavelka. Nie widziałem za co, wydawało mi się, że za protesty co do tej żółtej, ale channel4 pisze, że pociągnął z łokcia Konko i może dostać zawias nawet na Inter :? Jakby kłopotów było mało...

Ogólnie nie jestem zadowolony z II połowy. Juz na początku błąd Molinaro i Buffon górą w sytuacji sam na sam ze Scullim. Później dużo nerwowości, dużo kartek. Gralismy wysoko pressingiem ale Genoa sobie z nim radziła :P Pare razy zamieszanie w naszym polu karnym i było groźnie. Niby kontrolowaliśmy przebieg meczu ale 0-1 to był bardzo niepewny rezultat, a Genoa miała okazje by doprowadzić do wyrównania i moglibyśmy mieć pretensje tylko do siebie. Cieszy wynik ale styl już nie bardzo. Tym bardziej straty- Pavel i Ranieri. W obliczu remisu Romy i porażki Milanu- jest z czego się cieszyć ale mogło i powinno być dużo lepiej... Brawa dla Alexa, który dziś świetnie odpowiedział na krytykę. Kibice ładnie mu podziękowali, od czasu do czasu głośno śpiewając na jego cześć :] Nie był zadowolony opuszczając boisko ale powolutku ;) Brawa za 3 punkty ale wciąż trzeba bardzo ciężko pracować i przestać popełniać głupie, niepotrzebne błędy, jak te kartki chociażby... :P

Wróć do „Włochy”