Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 22 paź 2007, 2:26

Pisakk pisze:Skoro nie chce posyłać dziecka do klasy z osobą niepełnosprawną to jest jego święte prawo. Dlaczego Ty lub ktoś inny ma decydować za niego? Chodzi o zwykłą możliwość wyboru.
Głównie chodzi o to ze on chce oddzielić jedne osoby od drugich a wg mnie integracja powinna działać pełną parą bo imo nie ma nic gorszego jak separowanie chorych dzieciaków bo to spowoduje pogłębianie się ich izolacji od społeczeństwa przez co zaszyją się w domach a nie widzę w nich niczego gorszego i powinni działać jak zdrowi obywatele.
A jak Mikke nie chce posyłać swojego dzieciaka do jednej szkoły to ok, ma prawo i niech znajdzie odpowiednią szkołę ale niech nie wyrzuca ich ze szkoły mówiąc że są kimś gorszym podczas gdy małe dzieciaki uważają inaczej (małe a jakie kumate i normalnie myślące) :!:
Pisakk pisze:Dlaczego nie chcesz na siłę integrować się z homoseksualistami?
W sumie to osobiście nie znam kogoś takiego ale ogólnie mi nie pasują ale niech sobie żyją, co mi do tego :?: Tyle co nic i nie chcę ich wytępić jak niektórzy.

Edyta:
bellus pisze:Ja sam głosowałam na LPR - UPR.
Mogę wiedzieć czemu tak, czemu nie na PiS :?:

Jeszcze tak a propos tych 'samych mord' - Miller w Łodzi dostał 1% :lol2: Łódź :brawo: Na ten wynik pewnie jakiś wpływ ma fakt że startował z list SO ale to też się liczy bo on odpycha ludzi. I jak tu ma się nagonka na Olejniczaka jednego kolegi (nicka nie pamiętam) mówiącego o sobie 'zgniły lewak' że wywalenie Millera to był błąd :glass: Tak samo ta twarz pociągowa LiDu - Kwaśniewski chyba raczej odepchnął wyborców zamiast przyciągnąć bo LiDowi początkowo chyba dawało się coś ok 15%. Choć nie jest powiedziane że bez niego byłoby gorzej ale wątpię a zaszkodziła mu m.in. filipińska choroba :roll:

No i ciekawe czy Giertych odsunie się od polityki jak obiecał po słabym wyniku :think:

Aha no i PO raczej na pewno nie będzie rządziła samodzielnie czyli będą musieli dogadać się z PSL.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”