Głównie chodzi o to ze on chce oddzielić jedne osoby od drugich a wg mnie integracja powinna działać pełną parą bo imo nie ma nic gorszego jak separowanie chorych dzieciaków bo to spowoduje pogłębianie się ich izolacji od społeczeństwa przez co zaszyją się w domach a nie widzę w nich niczego gorszego i powinni działać jak zdrowi obywatele.Pisakk pisze:Skoro nie chce posyłać dziecka do klasy z osobą niepełnosprawną to jest jego święte prawo. Dlaczego Ty lub ktoś inny ma decydować za niego? Chodzi o zwykłą możliwość wyboru.
A jak Mikke nie chce posyłać swojego dzieciaka do jednej szkoły to ok, ma prawo i niech znajdzie odpowiednią szkołę ale niech nie wyrzuca ich ze szkoły mówiąc że są kimś gorszym podczas gdy małe dzieciaki uważają inaczej (małe a jakie kumate i normalnie myślące)
W sumie to osobiście nie znam kogoś takiego ale ogólnie mi nie pasują ale niech sobie żyją, co mi do tegoPisakk pisze:Dlaczego nie chcesz na siłę integrować się z homoseksualistami?
Edyta:
Mogę wiedzieć czemu tak, czemu nie na PiSbellus pisze:Ja sam głosowałam na LPR - UPR.
Jeszcze tak a propos tych 'samych mord' - Miller w Łodzi dostał 1%
No i ciekawe czy Giertych odsunie się od polityki jak obiecał po słabym wyniku
Aha no i PO raczej na pewno nie będzie rządziła samodzielnie czyli będą musieli dogadać się z PSL.