Real Madryt (zbiorczy)

Betico
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Betico » 21 sty 2005, 13:58

smitu pisze:
Betico pisze:
smitu pisze:

hehehe smieszny jestes, a pamietasz jak w zeszlym roku do barcy przyszedl Davids, to dzieki niemu ten klub, zespol odzyskal ducha
Wiem, jak bardzo ciezko jest przyznac komus racje, ale nie moge sie z Toba nie zgodzic - owszem Barca zaczela gonic czolowke jak zawital do nich Davids. Ale zauwaz, ze Barca juz powoli zaczynala grac lepiej, jeszcze zanim Holender pojawil sie na Camp Nou - natomiast w Realu mamy odwrotna sytuacje: druzyna grala slabo, teraz gra troszke lepiej, ale chyba znowu zaczyna sie degrengolada pilkarzy, bo watpie, aby odpadniecie z drugoligowym zespolem na wlasnym stadionie, bylo pwodem do dumy.
A na koniec - nie wiem, na jakiej podstawie, nazywasz mnie smiesznym?...

na takiej ze,

real gra coraz lepiej a przyjscie gravesena moze jeszcze poprawic gre, a to ze odpadli nie oznacza ze graja znow slabiej, grali w skladzie totalnie rezerwowym i na pewno jakby grali wszyscy z podstawowej 11, wynik bylby inny; wtedy barca tez grala slabo, odpadla ze slabym zespolem z Copa del Rey i sytuacja realu jest bardzo ale to bardzo podobna z ta jaka byla z barca rok temu, nowy trener, nowi zawodnicy, powolna wzwyzka formy

pozdro, a tak w ogole jezeli cie urazilem to przepraszam nie bylo to moim celem 8) peace ?
Peace? Przeciez od poczatku nie bylo ostrej wymiany zdan czy tez innego rodzaju klotni wiec w zaden sposob mnie nie uraziles i nie mamy z czego robic pokoju :wink:
A tak na powaznie, to przewiduje jeszcze gorsza gre Realu w najblizszych meczach - zresza, sami zobaczycie i wtedy pogadamy.

Pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”