Yukasz pisze:Możesz jaśniej z tą chciwościąFishbone pisze:Znicz ma potencjał, ale chciwość pieniędzy za piłkarzy (...) zgaszą ZniczChodzi ci o to że niemal każdy piłkarz który gra w Zniczu i II liga jest dla niego już wyzwaniem chciałby grać w klubie z I ligi bo jest ambitny więc będzie chciał odejść a co za tym idzie klub go puści, o to
Klub który ma pieniądze na poziomie pewnie jednym z niższych w II lidze i normalne że nie będzie wiecznie wygrywał jak na początku więc jak są teraz/byli na ustach wielu managerów to ich zawodnicy chcą skorzystać z nadarzającej się sytuacji aby spełniać swoje marzenia a klub nadal będzie ściągał młodych zdolnych z niższych lig. A poza tym chyba nikt jeszcze nie opuścił Znicza z zawodników więc w ogóle nie pojmuje do czego pijesz, no chyba że ktoś odszedł a ja o tym nie wiem bo za bardzo się nie orientuję. Lepiej skupiłbyś się na finansach GKSu który klepie biedę i z tego co mi kiedyś mówiłeś gracie o utrzymanie a byliście w I lidze więc tam dopiero jest/był układ. Zresztą w znacznej większości klubów pewnie ktoś dostaje pracę po znajomości mimo że są lepsi kandydaci.
Jeszcze nie został a jak zostanie to może i coś pewnie będzie w tym układzie, nie wiem więc nie będę się wypowiadał czy ktoś dał w łapę aby Wójcik został trenerem czy jeszcze co innego. Może i tak. Wiem że koszykarską drużyną rządzi układ zwany kolesiostwem i wzajemnej adoracji dzięki czemu drużyna systematycznie się stacza bo w drużyną nie kieruje się z głową a z kolesiami właśniefranz pisze:Otóż trenerem Znicza pewnie zostanie Janusz Wójcik "polityk"
PS: Co do GieKSy, to spokojna Twoja głowa, budżet mamy bardzo ładny a postawa naszych zawodników nie jest odzwierciedleniem klubowego budżetu. Ta runda odpowiedziała nam który zawodnik gra ostatnie chwile w GieKSie, bo dostał za dużo szans, a to, że tego nie wykorzystał to jego zmartwienie.