Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 26 paź 2007, 16:43

Toni \o/ chciałem aby trochę wcześniej pojawił się na boisku, ale i tak wyszło dobrze. Nawet bardzo dobrze. Miro dobrze się zaprezentował, ma wielką klasę-znajdzie się zawsze tam gdzie trzeba. Hamit wczoraj słabo, Schweini był jednym z wyróżniających się graczy na boisku, w ofensywie tak samo jak w defensywie, czyli dobrze :wink: Ze i Mark również dobrze grali. Phillip mnie nie rozczarował, chciałem aby w przerwie został w szatni, ale jednak dograł do końca. Widać było u niego lekkie braki kondycyjne i brak gry od dłuższego czasu. Poldi zagrał w miarę dobrze, starał się parę razy pociągnął grę. Ogólnie na pewno nie rozczarował swoim występem :wink:
Lucio klasa sama w sobie, czyścił wszystko i jeszcze ma asystę. Przy drugiej bramce dużo osób obwinia Rense za złą interwencję, a ta piłka była naprawdę trudna, a jeszcze ślisko na tym boisku w cholerę (murawa [']) i nie dziwię mu się, że tego nie wyciągnął.
Poza tym Toni Kroos 8) myślałem, że wskoczę do telewizora jak zaliczył asystę i strzelił bramkę. Biorę go w FF UEFA Cup :P Jest dobrze, bo najtrudniejszy mecz na wyjeździe za nami, teraz trzeba wygrać z Boltonem u siebie i Bragą na wyjeździe. A na koniec rozładować emocje i wpakować parę bramek więcej Arisowi :wink: Ale najpierw BVB :}

Wróć do „Niemcy”