Typowe - przeciętniak Bundesligi mobilizuje się przeciwko Bayernowi i rozgrywa prawie najlepszą piłkę w całym swoim dotychczasowym sezonie10 pisze:Nieobliczalna BVB zaskoczyła tym razem pozytywnie i - chociaż nie oglądałem całego meczu - to ona była bliżej victorii w tym spotkaniu.
To posędziował - z kolejnymi błędami, jakby nie patrzeć, mającymi wpływ na przebieg meczu.Akarin pisze:Merk sędziuje,
Ogólnie jednak trzeba przyznać - remis był w zasadzie dobry dla nas, a może też wpłynie studząco na bawarskie głowy - pewnie niejeden już był przekonany, że w tym sezonie już z górki
Nie miałem okazji skomentować meczu z Crveną Zvezdą - trzeba przyznać, że było ciężko. Murawa raczej nam nie sprzyjała, ale nasza gra i bez tego była trochę mało składna. Najlepszy - pod nieobecność Ribery;ego - jak zwykle Ze Roberto, świetny też po raz kolejny Klose, znakomite przewodzenie obronie przez Lucio. No i Kroos
Gomez pisze:szybko zapomnimy o Effenbergu![]()
Generalnie o rozgrywki pucharowe jestem spokojny - najgorszy mecz faktycznie już za nami i pierwsze miejsce w grupie powinno być do osiągnięcia.