Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy » 29 paź 2007, 20:55

Frankowski trenuje z Wisłą!
Frankowski trenuje z Wisłą
Tomasz Frankowski zjawił się na dzisiejszym treningu Wisły. "Franek" wziął udział w zajęciach kadry pierwszego zespołu.
Kilka dni temu były napastnik "Białej Gwiazdy" i reprezentacji Polski zgłosił się do Macieja Skorży z prośbą zgodę na udział w treningach z zespołem Wisły. Przy Reymonta Frankowskiemu nikt z tego powodu problemów nie robił i dziś popularny "Franek" zjawił się na obiektach krakowskiego klubu.

Tomasz Frankowski od rozwiązania kontraktu z angielskim Wolverhampton pozostaje wolnym zawodnikiem, który wciąż szuka zatrudnienia. Wcześniej Frankowski wracał do formy trenując w Kmicie Zabierzów, teraz w powrocie do dobrej dyspozycji ma pomóc napastnikowi udział w zajęciach z drużyną Wisły.

Ostatnio pojawiły się informacje, jakoby Frankowski miał konkretną ofertę podpisania kontraktu z jedną z drużyn 2. Bundesligi.

Jeśli mowa tu o 'Wielkich powrotach' to myślę że przez te 2 lata Franek nie podniósł swoich umiejętności jak taki Kosowski czy Niedzielan .
Zresztą jestem ciekaw czy w ogóle podpisze kontrakt z Wisełką, nie mówiąc już o ewentualnych wystepach .

Wróć do „Polska”