bartbuks pisze:Ronald Koeman to chyba najgorsze rozwiązanie... Jakoś nie leży mi on. Rolling Eyes Po prostu wolałbym każdego z wymienianych nazwisk niż Holendra. Na pewno nie jest to trener na lata. Wiec zastanówmy się zanim znów stracimy pół roku...
Był taki czas kiedy chciałem widzieć go na ławce szkoleniowej Valencii.Dziś już nie mam do niego takiego przekonania.Ale jeśli to on okaże się nowym trenerem to ma u mnie carte blanche.
Tymczasem ciekawe rzeczy mówią komentatorzy radio 9.Przewidują zmianę systemu gry.Choć wciąż to będzie 4-4-2 to już w innym zestawieniu środkowej formacji.Mamy zagrać rombem,a w wyjściowej jedenastce może pojawić się Mata.Zająłby lewe skrzydło,Silva jako ofensywny pomocnik,Joaquin na prawej flance i Albelda jako defensywny pomocnik.W bramce zagra oczywiście Hildebrand.Blok obronny stworzą:Miguel,Albiol,Helguera i Moretti.Zaś duet w ataku mieliby stworzyć Angulo i Morientes.
Bardzo radykalna zmiana ale Fernandez może zaryzykować.Nikt go po tym meczu nie zwolni,skoro jest tylko trenerem tymczasowym.
No i ciekawi mnie czy Oscar da szansę Montoro którego powołał do 20-osobowej kadry.Kilka miesięcy temu Real robił podchody pod tego młodego grajka.Ma 19 lat i spory talent.