Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 31 paź 2007, 17:12

Effi pisze:choć nie pogniewałbym się też o pierwsze
bez przesady :P Pierwsze jest już zarezerwowane. I HSV będzie ciężko grać na 3 frontach z tą kadrą jaką mają przez cały sezon.
Effi pisze:Nie jestem w stanie powiedzieć czy to zadycha Bayernu, czy po prostu dobry mecz klubu Kuby.
oglądałem pierwszą połowę i skrót drugiej. Cóż w pierwszej powinniśmy wyjść na prowadzenie i mieć jednego zawodnika więcej (aha Merk ['], idź już koleś na emeryturę :/ ). W drugiej widać było, że 3 dni temu graliśmy ciężki mecz i BVB stworzyła sobie parę dogodnych sytuacji. Ale ich pech, że nie strzelili bramki.
A dzisiaj mecz DFB- Pokal też z Borussią, ale Gladbach. Pierwszoligowy klasyk chciałoby się rzec, ale nie do końca. Wiadomo dlaczego :P Lider 1 ligi zagra z liderem 2 ligi. Gdzieś już to kiedyś słyszałem... może nie wszyscy pamiętają jak rozjechaliśmy Koln u siebie 8:1 czy do zera (nie pamiętam dokładnie). Wtedy też był mecz między dwoma liderami. To było chyba w 2005 roku, albo pod koniec 2004.
Cóż, co do meczu to spodziewam się rotacji. Czyli krótko mówiąc chcę zobaczyć Sosę od początku, Ottl też ma spore szanse na grę w podstawie, być może zagra też Phillip. W drugiej połowie chciałbym zobaczyć Janka i Poldiego. No i Toniego Kroosa. Ale najważniejsze jest zwycięstwo i dobra gra. I tego oczekuję przede wszystkim.

Wróć do „Niemcy”