Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Hamek84
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Hamek84 » 02 lis 2007, 23:22

Zawsze byłem, jestem i będe zwolennikiem talentu Dicksona Choto...ale ostatnio kiepsko się prezentuje i ja bym go zostawił na ławce.
Wydaje mi się że Urban za duzo miesza w składzie - Bury miał już odejsć i miało nie być dla niego miejsca w składzie a tu bach...Bury na zmiane wyskakuje. Smoła jak nie grał tak nie grał a tu bach - wpierwszym składzie. Grosik świetnie ciągnie prawą stroną...a tu bach Radović.... Raz Edson na obronie a raz Kiełbik a jeszcze innym razem Wawrzyniak :/, raz Roger w srodku a raz na lewej flance. Rzeźnik dobrze grała tu bach...Szala w jego miejsce. Za duzo tego :/

Potrzeba troche stabilizacji... no i nie ulega wątpliwości ze zimą potrzebne będą 2-3 wzmocnienia...solidne! Brakuje nam przede wszystkim napastnika z prawdziwego zdarzenia, solidnego defensywnego pomocnika i prawego obrońce. Takich piłkarzy jak Bronek, Bury...powinni iść zimą na wypożyczenie a w ich miejsce...no właśnie, kto? Moje typy:
Napastnik: Żewłakow, Costly...może Nowak
Prawy obrońca: Bartczak, Broź, Starosta...
Defensywni pomocnicy: Jarzębowski, Strąk, Rachwał, Hermes, Danch...
Innych sensownych kandydatur nie widze :/

Wydaje mi się też że Urban powinien wrócić do systemu 4-4-2 z dwoma nominalnymi napastnikami....

Mój skład na Ruch:
Mucha
Rzeźniczak - Szala - Astiz - Edson
Grosicki - Vuković - Giza - Roger
Grzelak - Chinyama

Mój skład na runde rewanżową:
Mucha
Bartczak - Choto - Astiz - Edson
Grosicki - Vuković - Giza - Roger
Grzelak - Żewłakow

Dziękuje.

Wróć do „Polska”