Zico_FCI co do Crespo to o ile jest zawodnikiem klasowym, to jednak teraz pomiędzy nim a Devidem różnica jest jednak bardzo duża, bo Treze strzela jak maszynka (10 goli w 10 meczach i już dwa Hat-Tricki w tym sezonie, a Crespo strzelił 2 gole, Crespo w Interze pewnego miejsca w 11 wywalczyć sobie jednak nie potrafi, a za rywali ma Adriano co od prawie 2 lat nic nie gra (tak przy okazji to asystent Manciniego powiedział że po ostatnich treningach ON wystawiby Adrano obok Zlatana), Suazo co dopiero teraz trafiłdo siatki i Cruza który zawsze jednak był tylko rezerwowym, więc dla mnie różnica jest wielka i na dobrą sprawę to i Iaquinta w tym sezonie prezentuje się dużo lepiej od Argentyńczyka, bo zagrał 4 mecze (drobne kontuzje) i w nich strzelił 4 gole oraz zalaliczył 3 asysty, był też zdecydowanie najlepszym piłkarzem JUVE w meczu z Romą, a to że Crespo zawsze może zagrać doskonały mecz to inna sprawa, podobnie może być w przypadku Del Piero, który o ile strzelił 3 bramki w tym sezonie, to jednak w ogółnym rozrachunku jest co najwyzej dość dobry.
A co do formacji pomocy to jesli w JUVE zagra Camoranesi to formacja Starej Damy dla mnie będzie miała większy potencjał od tej Interu, problem tylko w tym że JUVE nie zawsze gra na swoim maksymalnym poziomie a Inter raczej wahań dyspozycji nie ma. Nawet jeśli teraz będzie musiał liczyć na Dacourta czy niemłodego Figo
PS: tak naprawdę Inter kadrowo wyraźną prewagę ma tylko w obronie, tak jak w JUVE w Bramce a w pomocy i ataku oba zepsoły prezentują się dla mnie podobnie. Zadecyduje więc pewnie motywacja, taktyka i indywidualności