gringo7 i Zico akurat w tym sporze jestem bezstronny i jak chcecie mozecie na mnie mowic piknik klakier itp ale dla mnie chodzac na Legie liczyl sie doping i zabawa polaczona z obejrzeniem meczu. Jak bylem gowniarzem lubilem sobie pospiewac na gosci i ponapinac ale z wiekiem zrozumialem ze to jest zalosne. Byl taki moment na Legii ze sie nie spiewalo na przeciwnikow i bylo bardzo kulturalnie. wrecz warto bylo przychodzic.
Czasy sie zmienily..kibice Legii a wrecz jej mala grupa stracila przywileje i zaczelo sie. Caly ten pseudo protest nalezy jak najszybciej zakonczyc ale nie w polubowny sposob. Wiem ze dzialcze chca dobrze ale wiadomo ze walka z huliganami np z Wilna jest walka z wiatrakami. Ci ludzie autentyczniecznie smieja sie i szcyca ze swoich osiagniec na murawie....i zrozumcie SKLW nie jest bez winy. ja zapqmietalem tylko jedno z tamtycgh wydarzen...SKLW nie potepilo tego zachowania tylko wydalo jakies ogolnikowe oswiadczenie.
Jedni i drudzy sa chu** warci i szczam na nich(a to tak zeby ukazac moja dezaprobate) Ale jednego oczekuje- pelnej frekwecji normalnych kibicow na nowym stadionie kosztem bydla z Wilna, Wiednia i wielu miejsc europejskich gdzie kibice Legii zrobili wielka kiche. Oczywiscie nie mowie tu o wszystkich ale o czesci mniejszej czesci. Szkoda tylko ze wsrod tej dobrej nie ma czlowieka ktory by zapanowal nad cholota.
A zarzad robi swoje..w koncu bez nich klub by gral tam gdzie teraz Szczecin a tego chyba prawdziwi kibice oddani klubowi by nie chcieli.
podsumowujac jestem ciekaw o co takiego wlaczycie? Zgadzam sie ze zakaz S jest bezpodsatwny ale to nie moze byc powod do takiego zachowania na trybunach.
Ps: Jedyne uprzedzenia mam do Bosmana- czlowiek ktory zarabia i zyje wlasnie dzieki klubowi a tylko mu szkodzi bo kurek z kaska zostal mu zakrecony. Stare logo dla Bosmana