Siatkówka

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 03 lis 2007, 17:29

Babel pisze:Co prawda Janeczek jeszcze nierówny i chimeryczny, ale i tak lepiej żeby grał niż Brook "potrafie zepsuć zagrywkę" Billings

To raczej Janeczek psuje więcej zagrywek. W meczu z Jastrzębiem popsól z 5 zagrywek i jedna wywalił kilka metrów za boisko. Brook miał pewne problemy fizyczne. Powoli wychodzi już z dołka o czym moze świadczyć zdobyte wczoraj 14pkt.

Pisałem już ostatnio o tym ,że akademicy zmienili się mentalnie a zwłaszcza niektórzy zawodnicy. Chyba najlepszym przykładem jest Szczerbaniuk wczoraj 4 asy serwisowe i MVP spotkania.
login pisze:Panas, jesteś wielki, że nie zrozumiałeś, że dla ludzi pokroju Stelmach, nie ma miejsca w tej lidze.

Mi się bardzo podoba styl Panasa. Jeszcze w dodatku potrafi zmotywować cały skład. W miare możliwosci daje też szanse pograć wszystkim. W meczu z Evivo grał Janeczek, Stelmach, Wierzbowski i Gradowski. Myśle ,że tych dwóch ostatnich będzie w przyszłości zastąpić Wike czy Gierczyńskiego. Gierek jest w bardzo dobrej formie ale boje sie zeby ta forma mu nie uciekła na play-off albo co gorsza problemu z kręgoslupem czy kolanem mu się nie odnowiły ale mam nadzieje ,że Panas będzie w miare możliwości ich oszczędzał. A 19 grudnia do Częstochowy przyjedzie Iskra Odincowo z m.in. Gibą i Werbowem :D

Wróć do „Inne sporty”