Mam pytanie, czy wiecie może czy bilety na ten mecz będą dostępne gdzieś na jakieś większej aukcji ? Czy zostaną one rozprowadzone tylko na terenie Częstochowy ? Z chęcią bym się wybrał, popatrzeć na gwiazdy, no ale czy jest sens w ogóle sobie nadzieje robić ?
Bilety będą dostępne kilka dni przed meczem w restauracji McDonald w Cz-wie i przed meczem będzie można kupic wejściówki na balkon. Bilety na mecze z Jastrzębiem rozeszły się w McDonaldzie w ciągu kilku godzin a było ich okolo 1-2tysiecy. Mecz dopiero 19 grudnia więc jeszcze sporo czasu a system rozgrywek jest taki ,że nawet jeśli AZS przegra w Rosji 3-0 to u siebie wygrywajac 3-2 będzie dodatkowy set więc ewentualna porażka nie odstraszy kibiców. A na dodatek forma akademików rośnie
Kendo pisze:Dzisiaj dreszczowiec w Jastrzębiu. Oglądałem pierwsze trzy setya niestety kolejnych nie widziałem. Kapitalny mecz rozgrywał Igła, który jest naprawde w znakomitej formie. W zespole Jastrzebia na pochwale zasluguje Prygiel i Siezieniewski który kapitalnie zmienił Yudina.
Wynika z tego ,że Resovia nie jest tak mocna. Sam Ignaczak meczu nie wygra zwłaszcza ,że punktów nie może zdobywać. Liga powoli robi się coraz bardziej ciekawa.
Sorry mój błąd. Mówiac przyszłośc chodziło mi o mecze tak od 11-13 kolejki. A trenująć z taką drużyna forma szybciej rosnie. Co do zagrywki to oboje mają dobrą zagrywkę. Może nie jest mocna ale potrafią pocelować w odpowiednie miejsce.Kendo pisze:Z tego co pamiętam to Gradowski jest starszy od Wiki Razz . A Wierzbowski ma niesamowitą zagrywk. Jak wchodzi to pokazuje naprawde szeroki wachlarz serwisów.
A tak wogóle to słyszał ktoś coś więcej o pomyślie władz FIVB o dwóch libero w skladzie meczowym