Siatkówka

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 03 lis 2007, 20:55

Mam pytanie, czy wiecie może czy bilety na ten mecz będą dostępne gdzieś na jakieś większej aukcji ? Czy zostaną one rozprowadzone tylko na terenie Częstochowy ? Z chęcią bym się wybrał, popatrzeć na gwiazdy, no ale czy jest sens w ogóle sobie nadzieje robić ?

Bilety będą dostępne kilka dni przed meczem w restauracji McDonald w Cz-wie i przed meczem będzie można kupic wejściówki na balkon. Bilety na mecze z Jastrzębiem rozeszły się w McDonaldzie w ciągu kilku godzin a było ich okolo 1-2tysiecy. Mecz dopiero 19 grudnia więc jeszcze sporo czasu a system rozgrywek jest taki ,że nawet jeśli AZS przegra w Rosji 3-0 to u siebie wygrywajac 3-2 będzie dodatkowy set więc ewentualna porażka nie odstraszy kibiców. A na dodatek forma akademików rośnie

Kendo pisze:Dzisiaj dreszczowiec w Jastrzębiu. Oglądałem pierwsze trzy setya niestety kolejnych nie widziałem. Kapitalny mecz rozgrywał Igła, który jest naprawde w znakomitej formie. W zespole Jastrzebia na pochwale zasluguje Prygiel i Siezieniewski który kapitalnie zmienił Yudina.

Wynika z tego ,że Resovia nie jest tak mocna. Sam Ignaczak meczu nie wygra zwłaszcza ,że punktów nie może zdobywać. Liga powoli robi się coraz bardziej ciekawa.
Kendo pisze:Z tego co pamiętam to Gradowski jest starszy od Wiki Razz . A Wierzbowski ma niesamowitą zagrywk. Jak wchodzi to pokazuje naprawde szeroki wachlarz serwisów.
Sorry mój błąd. Mówiac przyszłośc chodziło mi o mecze tak od 11-13 kolejki. A trenująć z taką drużyna forma szybciej rosnie. Co do zagrywki to oboje mają dobrą zagrywkę. Może nie jest mocna ale potrafią pocelować w odpowiednie miejsce.

A tak wogóle to słyszał ktoś coś więcej o pomyślie władz FIVB o dwóch libero w skladzie meczowym
:?:

Wróć do „Inne sporty”