Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 lis 2007, 3:09

czeher pisze:kusi mnie jutrzejsze spotkanie Toronto - Boston 2 Exclamation ladny kursik 2,05
Toronto wymiata ale doswiadczeni sa Celtowie i mysle ze dadza rade co mysli o tym brzydal Yukasz Question
Nie wiem po co ci typować taki mecz ale jak mnie pytasz o zdanie aby potem w razie niepowodzenia mieć na kogo winę zwalić to mówię :arrow: widziałem jeden i jedyny jaki był mecz Bostonu (pewnie też go widziałeś :glass: ) i po pierwszych minutach niemocy później zagrali dobrze ale nie na 100% bo Washington ich do tego nie zmusił. Jednak mają niemały potencjał i dla mnie pokazali się z dobrej strony. Z drugiej mańki mamy Toronto które ograło słabą Philadelphie i fatalnie dysponowanych tamtego dnia Nets. Jednak ich meczów nie widziałem ale czytałem że Bosh gra z niezaleczonym urazem ale gra i to nieźle. W sumie jakbym miał stawiać ten mecz to chyba na Boston właśnie mimo że nie znam ich prawdziwej wartości a Toronto wydaje się być silniejsze niż sezon temu. Jednak dobry w tym sezonie Bargnani, Garbajosa, Nesterovic czy Bosh Garnetta nie zatrzymają jakby już przyszło im go kryć choć z resztą podkoszowych sobie poradzą.

Do tego można dorzucić jeszcze New York - Minnesota 1 ok 1,4 :wink:

A tak w ogóle to powiedz mi jak bardzo trzeba się starać aby do teamu w Eurolidze kupić takich graczy aby zdobyć zero (słownie zero :!: ) punktów :?: Może ty trenerów kupowałeś a nie koszykarzy :?: :glass:

Wróć do „Bukmacherka”