Co prawda Orlandoni wszedł z Palermo i grał w środę z Genuą, ale Julio był juz gotowy na to środowe spotkanie i wydaje mi się, że nie wystąpił tylko dlatego aby byc w 100% gotowy na Juventus. Choć jak Mancini wstawi Orlandoniego to można liczyc na jego doświadczenie jak na tak młodego zawodnikabagg pisze:powiem ci szczerze, babel, ze zylem w przekonaniu, iz w tym spotkaniu wystapi jeszcze ten trzeci, mlody bramkarz interu.
Działaczem Interu nie jestem, piłkarzem jeszcze (:D) też nie, ale chyba kibicem mogę się nazwać i wbrew temu co piszesz zalezy mi tylko i wyłącznie na 3 punktach. Dzięki takiemu racjonalnemu podejściu, jeśli wygracie pogratuluje Wam lepszej postawy na murawie. No, chyba, że obudza się duchy Moggiego to może być różnie. Oczywiście mecze wsród czołówki wywołuja chęc zobaczenia spektaklu, dobrej piłki i z tego powodu mam troche większe oczekiwania. Nic więcej. Zresztą jak miałeś okazje zobaczyc, nie jestem do końca normalnym kibicem, człowiekiemmaestro pisze:Nie wierzę, że dla któregokolwiek fana, działacza, piłkarza Interu bądź Juventusu jest to zwykły mecz, tylko o 3 punkty.