brakuje wodzireja a ci co zwykle spiewali na tej trybunie wola teraz ogaldac mecze w tv. vamos BosmanZico_FCI pisze: Jednak na krytej jest nastrojowa orkiestra i osoby które dopingują (próbują), więc nic nie stoi na przeszkodzie aby to robić.
Jak to się mówi – nieobecni głosu nie mają. [/quote]Zico_FCI pisze:
na to Walter: ryby i dzieci glosu nie maja
hmmm a teraz w druga strone. Akurat mistrzostwo zdobylismy a w pucharach jak gralismy. Czasy nie te i zawodnicy rowniez juz slabsi a na nowych trzeba maiec duuuuzy budzet. a gdyby nie Wilno pewnie by byl.Zico_FCI pisze:
Prawda tyle, że gówno prawda. Jak nie było w klubie kasy na wodę i prąd to drużyna zdobywała mistrzostwo w rywalizacji z mocniejszą niż obecnie Wisła. Poza tym jakby nie Walter to znalazłby się inny, może normalniejszy, sponsor.
Przed Staruchem byli inni i przed nim tez. nie widze problemu zeby ktos inny prowadzil dopinggringo7 pisze:Chodzi o osobe, kogoś kto poprowadzi doping, a ja jak i pewnie jakieś 80% kibiców uczeszczających reularnie na mecze nie wyobrażam sobie, żeby tą osobą nie był Staruch. Co jak co, ale on stał sie praktycznie symbolem żylety i oczywiste wydaje sie mi, że nie ma osoby, która byłaby lepsza od niego w tym co robi.
I to jest wlasnie problem wlascicieli. Te zakazy sa z dupy i nie rozumiem ich. Wydaje mi sie ze to jest prywatna wojna w ktorej akurat kibicuje niesprawiedliwie ukaranym. Mam nadzieje ze wroca na trybunugringo7 pisze: Ta, warto dodać, że sporo osób dostało zakazy chociaz nawet nie ruszyli sie z miejsca na trybunie. Profilaktyczne zakazy?
Akurat Walter wygaduje mniejsze glupyty niz np taki staruch o mongolach itp czy sklw i ich prawnicy z ulicygringo7 pisze: A Waltera trafnie podsumował Zico, zreszta on sam sie kompromituje wygadujac takie rzeczy.
reaktywujmy stary system klubu kibica gdzie pieniadze beda szly do kieszeni Bosmana. Legia to My. Zyleta to My. a na meczach cwks ultrasi rzadza