świetny mecz, JUVE zagrał bardzo dobrze, było bardzo skuteczne w obronie gdzie wprost fenomenalnie zagrał Chiellini kompletnie zdominował Zlatana i prowadził całą defensywe, która była bardzo pewna, zdecydowana, świetna w pułapkach ofsajdowych i grająca co mi się podobało wysoko, prócz tego bardzo dobry pressing i spokojne dokładne rozegranie. W ofensywie wyróżniał się Palladino (obok Chielliniego i Samuela najlepszy na boisku), pokazywał kapitalną technikę i dynamikę, dużo rajdów i w końcu akcja po której padł gol. w ataku dość dobrze prezentował się Alex, ale JUVE doprowadziło dzisiaj do wyrównania dzięki zmiennikom czyli Camorowi (piękne wejście zaliczył, najpierw to przejście, a potem gol) i Iaquinta (potrafił przycisnąć bardzo spokojną defensywę Interu i grał świetnie w powietrzu). JUVE dziś pokazało dużą klasę i ten remis tak dla mnie ze wskazaniem na JUVE, które miało inicjatywę i więcej pokazało od Interu. Interu, który pokazał kapitalną grę w defensywie (Samuel był nieomylny), ale prócz tego niewiele, w ofensywie brakowało mi wejść Maicona, bardziej kombinacyjnych akcji, czy wkońcu ofensywnego nastawienia.
A i chciałem też pochwalić Zanettiego bo dobrze się dziś spisał