Wasze prywatne typy

siara55
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: siara55 » 05 lis 2007, 18:45

:) :) Ma ktoś jakieś typy na Ligię Mistrzów :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jakm macie do podajcie!!!!!!!!!!

Bo moje typu to: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Choc tch typów nie jestem pewjen na 100%%%%%%%%%%%
:oops: :oops: :oops: :oops:

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

LIVERPOOL-BESIKTAS - ten mecz to moim zdaniem pewniak. Liverpool ma dopiero jeden punkt na dziewięć możliwych a jeszcze nie wiadomo do końca czy wyjdzie z tej grupy jak teraz nie powygrywa wszystkich meczy. Jeśli chcą wyjść to muszą wygrać ten mecz.
TYP 1. kurs ( 1,27 )
:D

VALENCIA-ROSENBORG - ten mecz to raczej też pewniak. Valencia chociaż w tym spotkaniu wyjazdowym przecież przegrała 2-0 ale u siebie bedzie chciala sie zemscic za tamten mecz.
TYP 1. ( kurs 1,20 ) :D

SCHALKE-CHELSEA - ten mecz bedzie ciężkim meczem dla obu druzyn. Chelsea powinna w tym meczy wygrac albo zremisowac. Ostatnio graja wysmienicie, a zato ich rywale cos ostatnio slaba stoja z forma.
TYP X2. ( kurs 1,20 ) :D

OLYMPIAKOS-REAL MADRYT - w tym meczu moze stac sie wszystko ale najprawdopodobniejszym wynikie bedzie remis. Real u siebie z znimi wygral 4-2 ale to z klopotami bo przeciwnicy dostali czerwona kartke. Moim zdaniem u siebie nie dadza latwo wygrac, a real tez nie powinien latwo starcic gola.
TYP X. (kurs 3,10 ) :D

SZACHTAR-MILAN - ten mecz to naprawde bedzie wielkie widowisko. Szachtar jest ostatni w formie, a za to milan ma wilekie klopoty z meczu na mecz choc nieraz sie przepudzaja i potrafia ladnie wygrac.
TYP 1X. ( kurs 1,48 ) :D

CELTIC-BENFICA - w tym meczu nie powinno wpac duzo goli i tak wiec obstawiam na malo goli. Tutaj moze pasc wynik 1-0 dla Celticu albo 2-0, ponioewaz Celtic gra u siebie naprawde dobrze.
TYP 1. LB 2,5 ( kurs 1,60 ) :D

BARCELONA-RANGERS - ostatni mecz z tymi druzynami zakonczyl sie remisem 0-0 ale niesprawiedliwym, ponieważ Barcelona powina miec dwa karne i dwa razy stzrelila w poprzeczke i raz w slupek i caly mecz przewazali. A u siebie powinni bezproblemu wygrać.
TYP 1. ( kurs 1,27 ) :D

MAN. UTD.-DYNAMO K. - tutaj glownym faworytem bedzie manchester i raczej powinni wygrac, choc to nie bedzie wielki pogrom.
TYP 1. ( kurs 1,20 ) :D

INTER-CSKA M. - inter u siebie bedzie chcial pokazac na co ich stac i powienien bezproblemu wygrac CSKA ktora nie jest w dobrej formie ostatnio.
TYP 1. ( kurs 1,30 ) :D

FENERBAHCE-PSV - ten mecz jest dla mnie bardzo ciekawym spotkaniem(widowiskiem). Fenerbrachce u siebie dobrze gra a PSV cos im nie idzie w tym sezonie.
TYP 1. ( kurs 2,00 ) :D

SLAVIA P.-ARSENAL - Arsenal gra w tym roku po prostu wysmienicie w lidze i w lidze mistzrow, powienien wygrac z cienkim klubem czeskim bezproblemowo.
TYP 2. ( kurs 1,45 ) :D

Jeszcze mam jeden typ do tego kuponu tylkoe nie z ligi mistrzow a z 2 ligi angielskiej.

NORWICH-WATFORD - ten mecz napewno bedzie ciekawy watfort w tym sezonie gra zaskakiwanie wysmieniciei raczej powinien wyjsc do pierwsze ligi ( chos terqaz przegral 3-0 ale to kazdemu sie zdaza- przeciez to tylko pilka )) . A NORWICH gra bardzo słabo.
TYP 2. ( kurs 1,85 ) :D :D

Główny kurs tego kuponu wynosi 141.57 :roll: :roll: :roll: :roll:
Ten kupon można spokojnie stawiać tak mi się wydaję za 5 zł. - wtedy jest do wygrania aż 637.10 zł.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nawet sporo za takie emcze. :P

Ale jesli to by nie weszlo to prosze nie miec do mnie pretensji, bo to przeciez pilka nozna i tu moze sie wszystko wydarzyć :?
Ja taki kupon stawiam jutro :lol:

:afro: :afro: :boje się: :beer: :boje się: :afro: :afro:

nie pisze 2 postów pod rząd - używaj opcji "zmień" mógłbyś także ograniczyć troche emotki. // fieldy

Wróć do „Bukmacherka”