Ostrzeżenia - komentarze

Betico
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Betico » 21 sty 2005, 19:34

Tomusmc pisze:
Betico pisze:
Axel Hammond pisze:Ciągle mam 9. Widzę, że nie chcecie mi pójść na rękę. Nie to nie.
k****, Manchester United to ch**. Teraz pasuje?`
Pewnie, to właśnie Ty jesteś tym Axelem, do którego zostałem porównany...miło mi, jestem Betico.

Jeżeli tak chcesz tego bana, to nie wiem, czemu moderatorzy Ci go nie dają - halo, wy co decydujecie o ostrzeżeniach i banach! Dlaczego nie chcecie pomóc człowiekowi? Zachowujecie się, jak posłowie LPR, mówiący, że eutanazja jest zła.

Żałosne.
Czemu żałosne? to tak jakbyś dał kolesiowi dożywocie za niewinność. Axel nie zrobił nic poważnego dlatego nie dostanie bana. Na zakropkowane przekleństwa Kostek spojrzał z przymrużeniem oka i Axel nadal ma 9 ostrzeżeń. A może chcesz wyeliminować konkurencję bądź współzawodnika do którego Cie porównywali co?
Po pierwsze - nikogo nie chcę eliminować, bo nawet nie zacząłem z nikim współzawodniczyć. Chciałem mu pomóc - po waszych postach mogę się domyślić, że nie jest to mile widziane. Postaram się o tym pamiętać.

A ktoś przed tobą napisał, że Was (w domyśle: moderatorów) krytykuję. A jeśli na to zasługujecie, to co mam robić? Łasić się i klaskać?

Wróć do „Wracając Do Meritum”