Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 06 lis 2007, 16:09

Zico_FCI pisze:Weź mnie nawet nie denerwuj, bo normalnie jakbym czytał opis Grzelaka przed przyjściem do Legii.

Fakt opis podobny do Grzelaka na etapie Widzewskim. Tylko, że ja Grzelaka krytykowałem juz na poczatku a własciwie cene za jaką przyszedł (przypomne że to aż 700 tys czyli o wiele za dużo) Toczyłem zreszta o to dyskusje w tym temacie z KJ chyba teraz okazało się kto miał racje w sprawie "Grzelakinho" (A pamiętam jak Boniek po korzystnej dla Widzewa transakcji wieszczył, że z tak cudownym zawodnikiem jak Grzelak Legia ma MP jak w banku eh...)
Zahorskiego bym tak od razu nie posądzał o "Nędzowatość". Jak na szarą polską lige ten zawodnik się wyróznia, zresztą Don Leo też to zauważył. Trzeba go obserwować i jak będzie się dalej dobrze rozwijał kupić go zanim zrobia to inni.
Bienias pisze:Bedzie i kropka;p
Taki pewny bym nie był zwłaszcza, że Bufetowa i Platformersi mają różne inne "ciekawe koncepcje". Poza tym w Polsce z przetargami i publicznymi pieniedzmi wychodzą rózne przekręty i w tych kwestiach 100% pewności nie bedziemy mieć nigdy, wszystko jest możliwe.

Wróć do „Polska”