Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 08 lis 2007, 19:06

Jarzinho pisze:Pamietaj Cupiał nie wprowadził Wisły na szczyt w jednym sezonie, wiec napinka w pewnym sensie zbyteczna w twoim przypadku.
Jarzinho pisze:Wiesz jakby Lech mial dogonic czołowke, nie tylko Wisłe szybko to juz byłaby rewolucja, ktora prasa juz wywoływała kilkakrotnie. A jeszcze jej jakos nie dostrzegłem, narazie wszystko idzie ku gorze a nie stoi w miejscu.
A jeszcze parę postów temu :(:
Jarzinho pisze:czy istnieje jakis naprawde porażajacy argument, ktory spycha Lecha na dzien dobry w negocjacjach z takimi gwiazdami :P jak Kosowski czy Głowacki :?: Nie wiem poziom, naprawde taka ogromna roznica, pieniadze, atmosfera. Co jest takiego.

To w końcu pouczasz mnie, że nie ma różnicy między Wisłą a Lechem, czy pouczasz mnie, że jest i Lecha czeka trochę pracy zanim zaczną chcieć przechodzić do niego najlepsi piłkarze w Polsce?
Jarzinho pisze:Link o Gorawskim niezły, szczegolnie jego źrodkło. Ja moge jedynie pwoeidzieć, że LEch był zainteresowany, czy raczej łączyły plotki Lecha z gorawskim zima, a newsy o tym były na oficjalnej,
U Ciebie linka brak, a źródło jeszcze lepsze, czyli Twoja relacja, ze coś sobie czytałeś. Bardzo wiarygodne, poddaję się :spoko:.
Jarzinho pisze: Osobiscie jestem na TAK i w przypadku Kosy, Clebera i Głowackiego.
Osobiście jestem na TAK w przypadku Reissa. Przydałby się solidny zmiennik na ławkę dla Niedzielana w przyszłej rundzie.
Jarzinho pisze:Tak samo narazie nie dostrzegam zadnych info o Kosowskim, Cleberze, Głowackim, mimo, że podobno Pogo o tym sie wypowiada w prasie, a szkoda,że LECHTV czy oficjalna stronka o tym nie wspomina.
A ma pisać, że dwóch ostatnich totalnie olało ich dyrektora sportowego?

Wróć do „Polska”