Euroliga

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 09 lis 2007, 2:21

'geniusz Eugeniusz!' :lol2:

Miała być walka o czołową ósemkę a nawet coś więcej a jest tragedia i Prokomik będzie miał problemy żeby wyjść z grupy i zagrać w TOP 16 :lol2: Nie ukrywam że taka postawa Puzzli mnie cieszy a nawet chcę więcej i najlepiej jakby nie wygrali żadnego meczu bo jestem pewien czego zresztą nigdy nie ukrywałem że ta drużyna gra bez trenera. I tylko kompromitacja może spowoduje ze Krauze wreszcie przejrzy na oczy i z klubu w którym nikt prócz niego nie ma nic dopowiedzenia wywali swojego pupilka, zatrudni kogoś odpowiedniego i wtedy mogę już im kibicować :wink: Z drugiej strony Krauze w takim przypadku mógłby strzelić focha i zabrać swoje zabawki. Niestety ale w Polsce jeszcze nie urodził się trener który mógłby poprowadzić jakąś drużynę do sukcesów i najzwyczajniej w świecie trzeba sprowadzić dobrego europejskiego trenera który będzie miał wolną rękę w doborze zawodników i dzięki swojemu rozeznaniu zbuduje o wiele lepszy team. Ale nie, no to nie :P A 'geniusz Eugeniusz' musiałby mieć chyba Bryanta w składzie aby mecze same się wygrywały. No cóż ale tak to jest jak za budowę drużyny bierze się osoba która daje kasę i myśli że pozjadała wszystkie rozumy – czyli Krauze. Tego pewny nie jestem bo nie siedzę w drużynie ale ponoć miał on niemały wpływ na zawodników którzy w Sopocie się pojawili. A do tego dochodzi odwzajemniona miłość do EuGeniusza – człowieka bez honoru który myśli że pozjadał wszystkie rozumy, wszyscy są winni tylko nie on a on jest trenerskim geniuszem (skąd ja to znam :cry: ) :roll: Co prawda nazwiska w drużynie robią wrażenie jednak są to tylko nazwiska a zarówno EuGeniusz jak i Krauze o zawodnikach bladego pojęcia nie mają i nasprowadzali dziadków i zawodników o których było wiadomo że będą niewypałami a teraz śmieje się z nich cała Polska. Ale prawdopodobnie Prokom wywali teraz jak zapowiada geniusz kilku grajków, jednak i tak nie osiągną celu w Eurolidze, a w DBE znów zdobędą złoto i EuGeniusz znów jak to ma w zwyczaju będzie pierdzielił że bronią go wyniki ( :lol2: ) i niepotrzebnie wszyscy się go czepiają. A jak Krazue zostanie ze swoimi zielonymi to za rok będziemy mieli powtórkę z rozrywki. Tak jak mówię tej drużynie potrzebna jest kompromitacja i wywalenie tego człowieka :!: Krauze też prócz kasy nie powinien ingerować w działania klubu bo bez niego nie jest podejmowana żadna decyzja i to on trzyma EuGeniusza na stanowisku trenera.
W następnej kolejce Prokomowi przyjdzie się zmierzyć ze słabą Bologną na wyjeździe i jak z nimi nie wygrają to nieprędko im się to uda bo następnie czekają ich mecze z Olympiakosem (w) i ze Sieną u siebie :boruta: Przykładem dla Puzzli jest Olimpija Lubliana który w trzech meczach pokonał u siebie już dwie potęgi czyli Olympiakos i CSKA. W ostatnim meczu z Rosjanami Słoweńców do zwycięstwa z 23 pkt na koncie poprowadził… Jasmin Hukic którego EuGeniusz rok temu zrobił kozłem ofiarnym słabej gry i osobiście wywalił z drużyny bo wg niego był tak strasznie słaby. Jednak ten sam beznadziejny Hukic jak na razie jest najlepszym strzelcem dużo biedniejszej od Prokomu Olimpiji :boruta: I jak widać po Słoweńcach nie kasa a rozum przy dobieraniu składu i trener są kluczem do sukcesów o!

Yukasz pisze:A wy jakie macie składy bo niestety nie można ich podejrzeć Rolling Eyes
Się nie doczekam chyba :roll:

Wróć do „Inne sporty”