Wasze samochody

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: SpY » 09 lis 2007, 23:35

guru pisze:Szczerze to nie wiem ile to może palić. Myślę że tak 8-9 litrów? jak będziesz "oszczędnie" jeździł to powinieneś ją utrzymać. :wink:
W miescie podobno potrafi do 12 dojsc bez problemu :lol: Chcialem zgazowac, ale waham sie, jak juz to sekwencje wstawie zeby silnika nie rozwalic, ale z drugiej strony to troche kosztuje. Pierw pojezdze miesiac i sobie wylicze ile tak na oko mi pali i czy sie oplaca w ogole gazowac, a pozniej sie pomysli :? Szczerze to troche mi szkoda bo na gazie majac ten samochod zaoszczedze okolo 10 zl na 100kilometrach, a to juz nie jest wcale tak duzo biorac pod uwage ze miesiecznie kolo 1000-1200 km bede robil :?

guru pisze:Ojciec kiedyś miał Toyote Supre. Też napęd na tył. W zimie przeważnie stałą w garażu. :lol:

No to nie bedzie dla mnie latwe, tym bardziej ze jestem nowym kierowca, ale wierze w siebie :lol:
mimek pisze:Przy ekonomicznej jezdzie do 10 pali. W sumie w duzej mierze ty bedziesz mial wplyw na spalanie.
Dokladnie. Ale na poczatku bede wolniej jezdzil przymrozki beda poza tym czuje sie jeszcze nie do konca pewnie za kierownica, a przy takiej mocy tym bardziej musze uwazac.
mimek pisze:A jak nie chcesz pojsc z torbami to sie modl zeby sie nie psul, bo czesci do najtanszych nie naleza Cool
Nie o to sie akurat nie martwie narazie, poza tym jest duzo zamiennikow jakby co.
mimek pisze:tylko pamietaj ograniczenie do 50 Wink
Pamietam :lol:

Wróć do „Hyde Park”