Ja chce z powrotem Bayern, a nie patyki stojące i nie przeszkadzające rywalowi. Lell na prawej obronie z Hamitem, aż szkoda komentować. Kręcą ich jak chcą. Obaj do zmiany. Poldi na ataku nic nie pokazał na razie. Luca coś tam. Kroos gra dla mnie dość dobrze.
Mam nadzieję, że Ottmar zobaczy ile wart dla drużyny jest Mark i go wprowadzi w drugiej połowie.
Właśnie (35 min) sędzia zabrał nam gola po 'spalonym' Kroosa. Tyle, że Kroos był 2 metry za obrońcą. ['].
Hamit powinien posiedzieć częściej na ławie, bo nic nie prezentuje. Marcell ma grać na lewej, Lahm na prawej. To jest najsilniejsze zestawienie.
Ze gra słabo. Mark by się przydał. Schweini chyba jednak bardziej, bo musimy coś do przodu pojechać, a Hamit nic nie gwarantuje, bo tylko traci piłki
Jednym słowem, kicha. Choć jest postęp, bo zaczęliśmy atakować
edit: Lella trzeba definitywnie zmienić. Hamita też. Pierwszym rezerwowym powinien chyba zostać Sosa, bo to co Hamit prezentuje aż żal komentować
mówię to po tym jak ammy 3:0 w plecy. Dobrze, że dzisiaj półmetek to zapomnę o tym choć na jakiś czas.
[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
Ottmar zmielił składem konkretnie. Miało być 6 pkt, bo mamy szeroką kadrę a jest ( będzie) 1. \o/