FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2007, 23:11

Nurni Flowenol pisze:To wymien mi te trzy
Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami, ci drudzy graja z meczu na mecz coraz lepiej, a Atletico w tym sezonie gra jak nie oni. Chociaz i tak skonczy sie jak zwykle, ze bedzie sie liczyl Real z Barcelona, ale pisanie, ze nikt Wam nie zagrozi w momencie kiedy nie mozecie wygrac na wyjezdzie z kims, kto prezentuje wiecej niz Levane, jest debilne. Powaznie.
Nurni Flowenol pisze:Galaktyczny Snieznobialy Gwiazdozbior Najlepszego Klubu Milionlecia
Znow pokazales ze poziom podlogi to dla Ciebie pierwsze pietro. Brawo.
Nurni Flowenol pisze:Mimo wszystko smiem twierdzic, ze aby wygral ponownie Real musi po raz kolejny liczyc na cud, analogiczny do tego z poprzednich rozgrywek, z ostatnich kolejek, ergo: na frajerstwo FCB takoz.
:lol2:
Porazka. Twoich postow inaczej nie da sie okreslic.
Czujesz sie lepiej wypisujac takie glupoty? Tak, tytul dla Realu to zasluga Barcelony. :spoko:
Nurni Flowenol pisze:Jutro Blancos wygraja na pewno
Nie bylbym taki pewny, chociaz wiele na to wskazuje.
Bask pisze:Tragedią są takie komentarze w stylu Ebiego po porażce Barcelony Fajnie, że doznałeś dużej ekstazy w związku z meczem i przyszedłeś się z nami nią podzielić Zresztą jak zawsze po słabszej grze lub wyniku Blaugrany. Śmieszne
Oh oh oh. Wlasnie mi sie przypomniala ogolnoforumowa radosc po porazce Realu w Sevilli. Ale pewnie mi sie wydawalo :]

Wróć do „Hiszpania”