Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami, ci drudzy graja z meczu na mecz coraz lepiej, a Atletico w tym sezonie gra jak nie oni. Chociaz i tak skonczy sie jak zwykle, ze bedzie sie liczyl Real z Barcelona, ale pisanie, ze nikt Wam nie zagrozi w momencie kiedy nie mozecie wygrac na wyjezdzie z kims, kto prezentuje wiecej niz Levane, jest debilne. Powaznie.Nurni Flowenol pisze:To wymien mi te trzy
Znow pokazales ze poziom podlogi to dla Ciebie pierwsze pietro. Brawo.Nurni Flowenol pisze:Galaktyczny Snieznobialy Gwiazdozbior Najlepszego Klubu Milionlecia
Nurni Flowenol pisze:Mimo wszystko smiem twierdzic, ze aby wygral ponownie Real musi po raz kolejny liczyc na cud, analogiczny do tego z poprzednich rozgrywek, z ostatnich kolejek, ergo: na frajerstwo FCB takoz.
Porazka. Twoich postow inaczej nie da sie okreslic.
Czujesz sie lepiej wypisujac takie glupoty? Tak, tytul dla Realu to zasluga Barcelony.
Nie bylbym taki pewny, chociaz wiele na to wskazuje.Nurni Flowenol pisze:Jutro Blancos wygraja na pewno
Oh oh oh. Wlasnie mi sie przypomniala ogolnoforumowa radosc po porazce Realu w Sevilli. Ale pewnie mi sie wydawaloBask pisze:Tragedią są takie komentarze w stylu Ebiego po porażce Barcelony Fajnie, że doznałeś dużej ekstazy w związku z meczem i przyszedłeś się z nami nią podzielić Zresztą jak zawsze po słabszej grze lub wyniku Blaugrany. Śmieszne