FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 11 lis 2007, 12:06

George Jung pisze:nuno flowers czy ty naprawde myslisz że Barca spokojnie wygra mistrzostwo? bez punktow na wyjazdach? róznica miedzy Realem a Barca jest taka że oni chociaż wywożą jakieś punkty z wyjazdow nawet gdy graja totalna padake.
Real po prostu ma troche wiecej szczescia w tym sezonie od nas. Kiedys jednak sie to zmieni.

George Jung pisze:w ostatnim czasie nawet Messi gra padake i coraz bardziej irytuje egoistycznymi akcjami lub wiecznym szukaniem gdzie jest Dinho.
Prawda jest akurat inna. Po tym co pokazal Messi na poczatku sezonu to on skupia na sobie najwieksza uwage przeciwnika i bardzo czesto jest zatrzymywany faulami. Nie ma zreszta w tym nic dziwnego bo to obecnie nasz najlepszy zawodnik. Co do tego, ze gra totalna padake :shock: Z Betisem zagral bardzo dobrze, z Rangersami tez i wczoraj byl dla mnie tez ednym z lepszych w naszej druzynie, mimo, ze nikogo specjalnie wyroznic nie mozna.
George Jung pisze:jarzinho jesli na ławie ma usiąść Henry po powrocie Eto'o to co z Dinho? uważasz że Dinho gra lepiej od Henry'ego? w tym sezonie strzeił UWAGA UWAGA jedną bramke z gry. problemem Dinho jest brak szybkości a problemem Henry'ego jest brak czucia piłki, widać to wielokrotnie.
co do zwolnienia Ryjka to podtrzymuje zdanie ze jesli do stycznia nic sie nie zmieni to Ryjek OUT . nie moze byc tak ze od roku wszyscy wiedza gdzie lezy problem a Ryj nie potrafi tego naprawic. dlaczego Barca u siebie tak rózni swie od tej na wyjezdzie, gdzie jest presing, zadziornosc, motywacja i idea ze Barca to cos wiecej niz klub
Problem w tym, ze nie wiemy jak w praktyce wygladalaby gra naszego zespolu z jednoczesnie Eto`o i Henrym na boisku. Ronaldinho z Eto`o rozumie sie swietnie i to nie ulega watpliwosci.

Ja jestem przeciwny zwalanianiu Rijkarda w styczniu. Zreszta jesli nie zdobedzie trofeum to sam odejdzie na koiec sezonu.

Wróć do „Hiszpania”