Wczoraj na stadionie było jasny postulat w strone władz. Koniec z transferami obcokrajowcow. Chciałbym aby tak było, tylko zaraz pytanie napewno Lech potrzebuje środkowego obrońcy... No własnie poszukiwania wśrod Polakow kończa sie na Głowackim oraz Pietrasiaku, bo tak naprawde nie ma w OE innego dobrego polskiego stopera. Są jeszcze dwie opcje, ktore mozna by było rozważyć wspomniany Bieniuk oraz... Jop. Tylko wg. mnie Bieniuk byłby wzmocnieniem, Jop juz nie. Innych środkowych obroncow rodem z Polski nie moge znaleźć. Oczywiscie takich, ktorzy chcieliby grać w OE i prezentuja odpowiedni poziom. Bedzie trzeba sprowadzic obcokrajowcow, moze powroci temat
Co do pomocy to wg. mnie potrzeba 2 zawodnikow. Rozgrywajacego i kogos do walki na skrzydło. Niestety Quinteros nie jest tym samym co przed kontuzja, a wiek juz takze nie jest taki, ze mozna czekac, az sie przebudzi. Najwyzej moze byc rezerwowym. Najlepiej jak wspomniany kiedys przezemnie Garguła, Burego nawet nie chce sobie wyobrazac. Niestety pewnego poziomu Marcin chyba juz nie przeskoczy.
Co do napastnikow, to jest dobry Rengifo i Reiss. Nie wyobrazam sobie, ze Pitry znajdzie miejsce na runde wiosenna.
Tak wieć wg. mnie Kucharski, Henriquez, Pitry, Micanski out. A w ich miejsce napastnik, dwoch stoperow, ktos na skrzydło i rozgrywjaacy.
Dolha- Kikut, Bosacki, Pietrasiak, Wojtkowiak- Zając, Murawski, Garguła, Wilk- Rengifo, Reiss. Tak chciałbym, ale to raczej nie mało prawdopodobne, chyba, że oboiecane pieniadze naprawde sie znajda.