Axel jest tylko jeden. I nie porównujcie tu do mnie jakiegoś żałosnego bubka z nędznym nickiem.sirtomaszo pisze:Tak, BETICO to jest ten Axel do którego cię porównywałem. I jednak miałem 100% rację. No, to super mamy dwóch AXELÓW.
Po raz trzeci apeluję o bana!!! Jak tak, to pół forum chciało żebym wyleciał, a teraz nie mogę się was o to doprosić? Czyżby ktoś uznał że będzie mu tęskno do Axela Hammonda? Czy ktoś się boi o przyszłość forum? Zaprawdę dziwne to. Za jakieś bzdury dostałem 9 ostrzeżeń, ale nikt nie odważy się dać 10-tego, mimo że zacząłem nagminnie łamać regulamin. Nawet się sprowokować nie dacie. Naprawdę nie chcę być przykry i wam grozić, ale jeżeli jutro o 12:00 nie zobaczę bana na moim koncie, będziemy inaczej rozmawiać. I naprawdę nie wiem, który klub wylosuję do totalnego obrażenia... Pod rozwagę moi mili.
Tomusmc, pisałeś mi kiedyś w pmie, że podoba ci się moja działalność. Miej serce i wciśnij mi bana, chociaż ty zachowaj godność.
PS. Czy ja stałem się nietykalny? Nie spotyka mnie żadna kara za łamanie regulaminu, jeszcze mi wmawiacie, że jest ok. Ładny przykład dajecie userom.