No to Lech musi jeszcze kilka meczy poprzegrywać wtedy bedzie walczyl tak jak wspomniałes o srodek tabeliHamek84 pisze:Wydawało mi się że Lech będzie walczył o coś więcej w tym sezonie niż tylko o środek tabeli...
Pokaż mi w którym meczu ligowym 'Poznański Kanoute' zagrał na przyzwoitym choćby poziomie?Hamek84 pisze:Reiss, Rengifo i Pitry bardzo dobrze sobie radzą
Pewnie, że powinien tylko, cholera, jak to zrobić kiedy jest kontuzjowanyHamek84 pisze:Scherfchen moim zdaniem powinien dostawać więcej szans
Tak... zwłaszcza że gra teraz w Legii...Hamek84 pisze:Marcin Burkhard zapewne z chęcią zagrałby w Lechu
Trenuje z Lechem, gra w sparingach ale nie ma kontraktu póki coHamek84 pisze:Cueto....już jest w Lechu?
Pewnie że fajnie... szkoda że tylko Reissowi chciało się grać z całej ekipy, a Regnifo chyba przestraszył się pierwszego śniegu w swoim życiuDanielinho90 pisze:Fajnie ze Lech wygral z Polonia Bytom 1-0
Ja teżDanielinho90 pisze:Osobiscie lubie Lech Smile
Tak jak wspomniałes może to się spotkac z nieprzychylnościa kibiców którzy maja juz chyba dosyc obcokrajowcow, ewentualnie mozna sie pozbyc Tanevskiego i na jego miejsce sprowadizc ktoregos z tych Peruwianczyków. Swoistym symbolem nowego Lecha jest lista strzelców z meczu z CracoviąJarzinho pisze:moze powroci temat Arrow Migueal Villalty oraz Valtera Vilcheza
1:0 Rengifo (25., bez asysty), 2:0 Rengifo (61., po podaniu Murawskiego), 3:0 Injac (90., po podaniu Reissa), 3:1 Kucharski (90. +2, samobójcza po wrzutce Nowaka)
Dzis na wp.pl jest jakis przedruk z PS o negocjacjach z Iwańskim http://ekstraklasa.wp.pl/wiadomosc.html ... &kat=32288Jarzinho pisze:Niestety Quinteros nie jest tym samym co przed kontuzja, a wiek juz takze nie jest taki, ze mozna czekac, az sie przebudzi. Najwyzej moze byc rezerwowym. Najlepiej jak wspomniany kiedys przeze mnie Garguła
ciekawe tylko,ile w tym prawdy