Jak trafiliście na to forum?

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 22 sty 2005, 8:37

Przeglądając strony internetowe związane z piłką nożną trafiłem na waszą stronę główną. O niej nie chcę się wypowiadać, bo nie lubię ani slodzić, ani też ganić.
Na forum zaś trafiłem z tego względu, iż jestem administratorem jednej z najlepszych stron o piłce nożnej. No ale żeby nie robić ktyptoreklamy, nie napiszę z jakiej.
Forum wasze uważam, za bardzo dobre pod względem źródła informacji. Są niestety tacy userzy, którzy psują ten wizerunek. Jeden z nich nawet po zwróceniu uwagi na privie użył wulgarnych słów w stosunku do mnie, ale nie mam mu tego za złe. Widać chłopak ma niski poziom inteligencji, nie wspomnę już o wiedzy piłkarskiej. No ale i takich wojsko potrzebuje nieprawdaż?
Podoba mi się postawa kilku userów, którzy zagożale walczą o swoje racje. Respekt dla nich.
Brakuje mi tutaj jednak takiej osoby, ktora by pisała długie posty i to z sensem. Bo lubię polemizować i przytaczać inne cytaty.
Bardzo przyjemna jest ta duża czcionka, bo nie trzeba mrużyć oka, ażeby przeczytać to i owo.
Gdyby jeszcze kilku z urzytkowników starało się pisać bez błędów ortograficznych, no i oczywiście na temat, cytując odpowiednio wypowiedzi poprzednika przy podawaniu własnych argumentacji, forum byłoby o niebo lepsze.
No ale w gwoli ścisłości nie można mieć wszystkiego, więc i tak jestem bardzo zadowolony.
Dziękuję, że mnie przyjęliście z taktem, nie krzycząc że piszę bzdury i posty na kilometr, których nikomu nie chce się czytać.

Serdecznie pozdrawiam kochani!

Wróć do „Hyde Park”