Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 12 lis 2007, 2:57

Widze, ze nie tylko ja nie spie 8) A jutro rano trzeba wstac ['] Pisowcy sugeruja, ze media teraz beda przychylne wladzy a wczesniej niektorzy dziennikarze twierdzili, iz sa zawsze przeciw wladzy, bez wzgledu na to jaka ona jest. Nie chodzilo tutaj o GW, tylko ogolnie o srodki masowego przekazu jako takie. Pewnie z naciskiem na TVN, ktory ja sobie akurat (TVN24) dosc cenie. Zadne inne programy informacyjne sie don nie umywaja, juz abstrahujac zupelnie od obiektywizmu przekazywanych tam informacji i mojej alergii na gadajace glowy. Natomiast mysle, ze kazdy interesujacy sie polityka winien obecnie sie przyjrzec temu, jak niektorzy dziennikarze beda sie odnajdywac, ze tak powiem w nowych rolach. Ciekawe to bedzie doswiadczenie 8)

Notabene prawda jest, ze PiS byl krytykowany juz wtedy zanim zaczal rzadzic. Zanin cokolwiek zrobil. Od momentu kiedy wygral wybory. Oczywiscie chodzi mi o okreslone srodowiska. I czesto o ludzi, o ktorych aktor Michal Zebrowski ostatnio slusznie powiedzial ze interesuja sie polityka, ale nic o niej nie wiedza. Bardzo to przygnebiajace.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”