Spotkanie: Nacional Madeira - Maritimo Funchal
Data spotkania: 12.11
Liga: Liga Portugalska
typ:
NACIONAL SN1 1.30
MARITIMO SN1 1.40
Dzisiaj tak nie typowo, że dwie drużyny strzelą gola, ale to powinno wejść
Dziś w lidze portugalskiej odbędzie się dokończenie kolejki spotkań . Meczem kończącym będzie spotkania CD Nacional Madeira - Maritimo Funchal.
Obie drużyny w tym sezonie spisują się jak dla mnie nadspodziewanie dobrze . Gospodarze dzisiejszego spotkania zajmują 10 miejsce z dorobkiem 10 punktów . Do tej pory piłkarze z Madery wygrali dwa spotkania , cztery zremisowali i ponieśli 3 porażki .
Moim zdaniem piłkarze gospodarzy strzelą dziś bramkę , może nie jedną a więcej . Co do końcowego wyniku to według mnie będzie oscylował koło remisu bramkowego , ale jak będzie to zobaczymy .
Piłkarze Martimo są na 6 miejscu w tabeli . Do tej pory wywalczyli 14 punktów . Piłkarze gości 4 mecze roztrzygneli na swoją korzyść , 2 spotkania zremisowali i ponieśli 3 porażki . Wyniki jaka ta drużyna do tej pory osiągnęła są według mnie zadowalające i prezesi nie muszą się zastanawiać nad zmianami. Martimo ma strzelone 11 bramek i tylko 6 straconych co też jest bardzo dobrym rezultatem . Moim zdaniem piłkarz gości dzisiaj też strzelą bramkę .
Moim zdaniem w tym spotkaniu jest bardzo trudno wytypowac końcowe rozstrzygnięcie . W tym spotkaniu padnie wynik remisowy . Ja dziś podam troszkę inny typ . Według mnie dziś obie ekipy strzelą bramkę i tak właśnie typuję .
Edit:
Jeszcze coś na jutro!!!!!!!!!!!
coś z siatkówki:
USA-SERBIA H(0-1,5) typ 1. kurs 1.70
JAPONIA-KUBA typ 2. kurs 1.50
POLSKA-DOMINIKANA H(0-1,5) typ 1. kurs 1.22
tenis:
DJOKOVIC-GASQUET typ1. kurs 1.40
piłka nożna:
PUCHAR EKSTRAKLASY
BEŁCHATÓW-GÓRNIK Z. typ 0. kurs 3.25
Nie pisz posta pod postem