Kolejne forum i wciąż te same oklepane pseudoargumenty. Że młodzi napinacze, że na wyjeździe nie byli, że policja zła. Nie będę tutaj dokonywał dogłębnej analizy mojego wywodu. Nie będę odpowiadał na próby kontynuowania rozmowy ze mną w tym temacie. Ja jestem zorientowany, jak wyglądają wyjazdy. Wiem, jak jest z policją. Nie mniej opowiadam się po jej stronie. Wkurza mnie pierd*lenie jednego intelektualnego impotenta z drugim, że policja to ch*je i swędzą ich pały. Wojna między prewencją a chuliganami była, jest i będzie. Rzuca mną o ścianę jak wypowiada się taki "kibic" przed kamerami i piszczy, że policja to, że tamto, a z mordy patrzy mu kryminał. Jesteś agresywny wobec policji? HWDP? To przypierd*l z laski powinieneś wziąć na klate a nie płakać przed kamerami. Chuligani są niewinni? A cegłówki w radiowozach? Obrażenia policjantów po takich zamieszkach? Za atak na funkcjonariusza publicznego w tym kraju odpowiada się z kodeksu karnego. To, że w tłumie dostanie się niewinnemu to oczywiste. Ci "cfani" w mordę sobie napluć nie dadzą i wiedzą kiedy i jak uciec. Zostają napinacze. I potem jest, że nie pozwalali w toaletach w pociągu się załatwiać przy zamkniętych drzwiach, że wulgarnie się odnosili. Ludzie. Jak demoluje się pociąg to nie można inaczej. I co? Jak jest zadyma, to taki z kaskiem powinien stanąć na środku i rozkminiać kto w niego pierd*lną cegłówką, a kto tylko patrzy? Chuligani robią to dla adrenaliny i wiedzą, jakie grożą im konsekwencje. Dlaczego przy innych imprezach masowych tak nie ma? Dlaczego setki policjantów nie napier*ala się z długowłosowcami na przystanku alaska? Dlaczego po koncertach fifki nie ma burd? Wszyscy się tylko tych kibiców uczepili. Nosz to zrządzenie losu.
Mój tekst potraktuj jako marną prowokację i chęć uleczenia kompleksów. Tak będzie lepiej dla Twoich wrzodów, jak i dla mojego ośrodka nerwowego.