Polscy kibice

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post autor: Fishbone » 13 lis 2007, 23:11

Cloner jedynie tutaj napisał sensownie. Wierny kibic chodzi niezależnie od wyników, po prostu jest zawsze! Kaczy widać, że jesteś kibicem sukcesu skoro nie zgadzasz się z Clonerem w każdym poście. Osoba, która chodzi wtedy tylko na mecze, gdy jego drużyna wygrywa, jest zwykłym frajerem i tyle. Dziwię się, że większość nie zgadza się co pisze kolega z Bytomia, jak powiem wprost, że wyprzedza mnie co chciałem napisać. Temat robi się napikowy, ale nie dlatego, że są tutaj net hoolsy, ale dlatego, że kibic sukcesu sobie nie da wmówić, że nie jest kibicem. Kaczy w Kołobrzegu chodzisz na Kotwicę, chodziłeś, czy jak? Czysta ciekawość.
kaczy pisze: Przychodzą obejrzeć na żywo mecz, w ramach weekendowego wypoczynku i przyjemności ... w przeciwieństwie do niektórych 'debili' którzy mają na celu tylko sprowokować jakiś dym i powyzywać policje.

Te pikniki są z pewnością większymi fanatykami Piłki nożnej niż ci najbardziej zagorzali Hoolsi ...
Kolego mylisz się i to nie wiesz jak bardzo. Nie jestem chuliganem, ultrasem, ale wiem co piszę tutaj. Jednym słowem bawi mnie ten temat, bo normalnie czytanie poniektórych "wiernych" kibiców wygląda jak kabaret.

Wróć do „Polska”