FMy

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Maro juve » 15 lis 2007, 7:10

Diamen23 pisze:Dla mnie to nudziarstwo zaczynać takimi bogatymi klubami jak Arsenal czy Barca , jeszcze napakowanych gwiazdeczkami w rezerwach. Najbardziej uzależnia gra małym klubikiem , który powoli zaczyna się liczyć w Europie. Nie jestem jednym z tych fanatyków co zaczynają od najniższej ligi angielskiej , ale zespół z drugiej ligi , albo jakiś beniaminek czy kandydat do spadku to najciekawsze opcje Razz .

W taki sposób grając moim największym osiągnięciem była gra w Pucharze UEFA Southamptonem w FMie 07. Udało mi się nawet sprowadzić dość obiecującego pomocnika, nazywał się... Błaszczykowski? :P Tak, chyba ten.
Popieram to co mówi Damien, najlepiej jest właśnie budować potęgę, bo zdobycie mistrzostwa Barcą, Arsenalem czy Lyonem jest czasem wręcz dziecinnie proste. A grać takim zespołem jak Derby, albo Parma i zdobyć majstra - to jest miłe uczucie i najlepsza część gry. Gdyby tylko mieć lepszy komputer... Bo tnie mi się niemiłosiernie.
Talent do FMa 08. Z pamięci więc może być niedokładność, a nigdy wcześniej go jakoś niezauważyłem - Cossetino z Palermo. Młodziutki obrońca, coś na wzór Cristico, całkiem niezły. Do Juventusu przyszedł z miłą chęcią, zastąpił w U21 Włoch Cristico, który poszedł do dorosłej reprezentacji ;)

Wróć do „Hyde Park”