Diamen23 pisze:Dla mnie to nudziarstwo zaczynać takimi bogatymi klubami jak Arsenal czy Barca , jeszcze napakowanych gwiazdeczkami w rezerwach. Najbardziej uzależnia gra małym klubikiem , który powoli zaczyna się liczyć w Europie. Nie jestem jednym z tych fanatyków co zaczynają od najniższej ligi angielskiej , ale zespół z drugiej ligi , albo jakiś beniaminek czy kandydat do spadku to najciekawsze opcje Razz .
W taki sposób grając moim największym osiągnięciem była gra w Pucharze UEFA Southamptonem w FMie 07. Udało mi się nawet sprowadzić dość obiecującego pomocnika, nazywał się... Błaszczykowski?
Popieram to co mówi Damien, najlepiej jest właśnie budować potęgę, bo zdobycie mistrzostwa Barcą, Arsenalem czy Lyonem jest czasem wręcz dziecinnie proste. A grać takim zespołem jak Derby, albo Parma i zdobyć majstra - to jest miłe uczucie i najlepsza część gry. Gdyby tylko mieć lepszy komputer... Bo tnie mi się niemiłosiernie.
Talent do FMa 08. Z pamięci więc może być niedokładność, a nigdy wcześniej go jakoś niezauważyłem - Cossetino z Palermo. Młodziutki obrońca, coś na wzór Cristico, całkiem niezły. Do Juventusu przyszedł z miłą chęcią, zastąpił w U21 Włoch Cristico, który poszedł do dorosłej reprezentacji