TVP to telewizja dla wszystkich, a nie jakis kanal tematyczny dla znawcow futbolu. To telewizja POLSKA wiec sila rzeczy jesli juz transmituje jakies wydarzenie sportowe powinna byc nastawiona na pokazywanie wystepow polskich sportowcow i w tym konkretnym przypadku tego meczu swoje zadanie realizuje. Oczywiscie, mam mnostwo innych zastrzezen do TVP, ale to temat na osobna dyskusje.Bo TVP istnieje i wolałbym aby serio traktowali odbiorcę na czym wszyscy by zyskali.
Jeszcze jedna kwestia dotyczaca LM w TVP. Otoz TVP nie ma zadnego obowiazku pokazywania jakichkolwiek meczow LM i nalezy sie cieszyc, ze jednak dala nam taka mozliwosc. Dla porownania w Niemczech (ARD, ZDF) i Wloszech (RAI) tv publiczne LM nie transmituja.
Nie jestem blondynka a nie rozumiem jak to zdanie sie ma do tego co napisalamWybacz mamie, bo złość urodzie szkodzi
Napisales, ze przez to, ze TVP pokazuje mecze Celticu - kibicujesz przeciwnikom Celtow. Prawda? Wniosek z tego taki, ze kibicujesz im na zlosc TVP. Prawda? Czyli jak ulal pasuje tu powiedzenie: 'na zlosc mamie odmroze sobie uszy'. Prawda?!A zresztą twoja odpowiedź jest mało trafna bo jak Celtic odpadnie to będą pokazywali mecze kolejki
Jaka szopke? Ta stacja ostatnio ma bardzo dobry okres.Szefów Polsatu Sport to się powinno wybatożyć za tę szopkę co odstawili w ciągu ostatniego roku Bicz2 Ale to tylko taka moja dygresja.
A w ogole nie rozumiem tego calego zamieszania. To ja, dziewczyna raczej malo kumata w sprawach techniki potrafie w internecie uruchomic dowolny mecz z kazdej kolejki LM, wiec pewnie nikt z Was takze nie ma z tym problemow. Proponuje Wam wiec olac TVP i obejrzec mecz Arsenalu czy Realu w necie, a ze nie bedzie przy tym komentarzu Szpakowskiego to chyba nawet lepiej..