Yukasz pisze: A dlaczego pominąłeś koleżankę posłanki Arnold Rokity? Zapomniałeś o niej bo ta druga zawsze robie wokół siebie szuuuum.
A nie kojarze szczerze mówią tej drugiej. Zreszą co do pretensji Komorowskiego do Rokitowej i jej koleżanki w przeciwieństwie do sprawy posła Ołdakowskiego nie zgłaszam jakiś wątpliwości.
Tak pojęcie może mieć ja też na przykład mam. Ale ja wolał bym aby gospodarką zajmował się ekspert od tych spraw a nie strażako-mechanik, który ma o tym pojęcie(ciekawe jeszcze jakie?). A ci "eksperci" to pewnie byli politolodzy i faktycznie z ich punktu(zresztą nie tylko z ich) widzenia można było przewidzieć, że Pawlak będzie chciał tekę ministra gospodarki. Ja nie będe czekał z oceną bo już teraz wiem, że Pawlak nie będzie takim ministrem gospodarki jaki w moich oczach dostał by najwyższa notę. Nie będzie nim z uwagi na jego poglądy (zakładam że są tożsame z poglądami partii, której przewodzi) na gospodarke i dotychczasową działalność polityczną.Yukasz pisze:Nic ale chciałem ci pokazać że nawet strażak może mieć o tym pojęcie a na pierwszy rzut oka może sie wydawać że nie powinien.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 78279.html
Prezydent powołał rząd Donka teraz tylko poparcie w parlamencie i orędzie Tuska i można zacząć produkować cuda.