Reprezentacja Polski (zbiorczy)

arturo_
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: arturo_ » 20 lis 2007, 19:31

Diamen23 pisze:Radek Sobolewski kończy reprezentacyjną karierę .
Decyzja jak dla mnie co najmniej dziwna, nie często zdarza się sytuacja aby po wywalczeniu awansu do jakiejś ważnej imprezy zawodnik rezygnował z gry w kadrze (po turnieju owszem). Nie chcę mi się wierzyć, żeby poszło o kasę, być może jakiś konflikt chociaż to też mało prawdopodobne. Trzeba poczekać być może Sobol wyda jakieś oświadczenie w tej sprawie.

A co do samego Euro to mam nadzieję, że Leo zmieni strategię swoich powołań, prześledzi historię naszych gier na ostatnich Mundialach, nie popełni błędów swoich poprzedników i przestanie powoływać nie grających oraz będących bez formy zawodników (patrz Matusiak, Zurawski, oczywiście jak w niej będą to niech grają). Dobrze by było aby w tym momencie selekcja się nie zakończyła i aby zawodnicy będący w dobrej dyspozycji na wiosnę nie musieli ustapić miejsca znanemu nazwisku lub osobistemu faworytowi trenera. Jeżeli tak będzie to przy dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym no i nie ukrywajmy pomyślnym losowaniu są szanse na odniesienia jakiegoś pozytywnego wyniku :D .

Wróć do „Polska”