Family Guy

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 20 lis 2007, 20:49

Jakaś dziwna ta ankieta.

Nie można w sposób jednoznaczny i absolutny stwierdzić "Co lepsze?" .

Lubie i cenie zarówno South Park jak i Family Guy a wybór pomiędzy serialami, które w niebezpieczny sposób zblizają sie do poziomu "Himalajów" jest jakimś nieporozumien. Oczywiście poziomu Himalajów FG nie zdobył i nigdy nie zdobędzie bo na tym poziomie jest tylko Monty Python i FG może mu co najwyzej ssać. Zresztą w ankiecie brakuje serialu The Simpsons i miłośnicy Homera mogą czuć się oszukani zwłaszcza, że początkowe serie The Simpsons też zblizają sie do poziomu "Himalajów".

Co do 6 serii FG to jestem jak na razie rozczarowany. Tragedii nie ma ale wysokiego poziomu jak na razie nie trzyma. Mocno rozczarował mnie pierwszy odcinek, a to dla tego, że Star Wars'ów nie lubie, nawet bardzo nie lubie.

W kwestii dennego serialu pt. Włatcy Móch (już ta pisownia tytułu i napisów w serialu doprowadza mnie do szału) to popieram zdanie Chłopaczków, Bąbelków, Pisaczkków i wszyskich, którzy wylewają kubły pomyj na ten badziewsiaty serial. Kompletnie nie rozumiem fascynacji młodzieży tym serialem albo może przestałem się już zaliczać do grupy "młodzież" i po prostu nie jestem trendy, foxy i jazzy. No cóż starość (nie)radość.

W kwestii formalnej to: Kontynuujemy ten quiz(zgadywanke) z FG czy czekamy na kolejnych miłosników FG, bo skoro w temacie "Przyjaciół" mogą działać 3 osoby to tu chyba też, nie?

Wróć do „Gry Forumowe”