Żużel

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 21 lis 2007, 17:28

Ja niestety nie mam zaufania ani do Richardsona, ani do Ułamka. Szczepaniak też raczej się cofa, niż rozwija i nie sądzę, abyśmy mieli z niego większy pożytek. Liczę na to, że Hancock jeszcze ten jeden sezon pojeździ na w miarę równym, wysokim poziomie. Pedersen to pewniak, mam nadzieję, że utrzyma formę z minionych kilku miesięcy. Co do Drymla, to tak naprawdę niewiele go widzieliśmy, ale mimo mojej dawnej antypatii do niego, zaczynam się przekonywać do jego umiejętności. Chciałabym bardzo, aby potwierdziły się plotki o przejściu do nas Grzesia Walaska, ale to niestety niemożliwe...

Richardson nadaje sie na druga linie bo te 5-8pkt zrobi. Ułamek w przyszłym sezonie powinien jeździc bardzo dobrze. Gorszego sezonu jak ten nie moze mieć. Musi sobie wszysto poukładać zresztą początek tego sezonu miał bardzo dobry ale znowu ta kontuzja później zatarł najlepsze silniki i zaczeły się problemy. Hancock zapewne będzie dobrze jeździł. Nicki też poniżej 12pkt raczej nie zejdzie. Co do Sczepana to fakt jest słaby ale jest szalony Miturski który ma ogromny potencjał i wole walki. Jest jeszcze Tai Woffinden. Nie wiem czy go widziałas ale potencjał ma niesamowity dotego już ma dosc dobry sprzet. Co do Grzesia to zostaje w Zielonce. Drymla zawsze lubiłem. On pokazuje dla kogo jeździ A walczak z niego niesamowity. Co do tego jeszcze jednego transferu to może to być Holta. W tamtym tygodniu widziano go w Częstochowie. Podobnie jak Tomka Golloba.

Dość znaczącym argumentem za tym ,że będzie dużo lepiej jest chyba to ,ze od przyszłego sezonu Piotr Żyto będzie miał najwięcej do powiedzenia. Nie będzie tak ze w sobote trenuja na grzaskim torze a w niedziele jeżdża na twardym. Będzie on trenerem, managerem i toromistrzem więc bedzie o wszystkim decydowal.

Wróć do „Inne sporty”