Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 21 lis 2007, 18:30

futbolowa pisze:Dziwi mnie to

No mnie też choć szczególnie zmartwiony nie jestem. Na środku ewentualnie mogą zagrać Darek Dudka i Lewandinho. Choć Sobola mi żal, oby wyszedł z tych problemów na prostą.

Co do tych wszelkich spekulacji na temat naszego wyniku na Euro 2008, które toczą się tu od jakiegoś czasu to są one watre tyle co wróżenie z fusów przez starą cyganke. Takie ot nieszkodliwe pustosłowie. Jest zdecydowanie za wczesnie na twierdzenia w stylu "Polska na szanse na medal" albo "Polska to nawet z grupy nie wyjdzie". Nawet grup nie znamy nie mówiąc juz o tym, że w kwestii formy/kontuzji/przynależności klubowej naszych zawodników wszystko jest możliwe. Wystarczy, że nasze podstawowe trio ofensywne (Ebi, Krzyniu, Kuba) wypadnie z obiegu i będzie [']. Oczywiście może się też spełnić możliwość bardziej optymistyczna, którą nakresliłem kilka stron wstecz, oby!

Dziś mecz z Serbią a GW donosi o grupie 200 rozrabiających kiboli co ciekawe bez żadnych barwa. Kim są ci kibole? Jaką bronia walczą? I z kim?

Tego wszystkiego i jeszcze więcej dowiecie się z Sensacji XX wieku prowadzonych przez mopogłowa.

Dość dnieoczekiwany skład reprezentacji: Fabiański - Wasilewski, Jop, Bąk, Bronowicki - Łobodziński, Wawrzyniak, Lewandowski, Kosowski - Murawski - Rasiak

Rasiak :lol:

PS: Chciałem sobie kupić bilet na Euro2008 :?

http://www.sport.pl/pilka/1,65046,4691401.html

UEFA \o/
Ostatnio zmieniony 21 lis 2007, 18:33 przez franz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”