Eliminacje Mistrzostw Europy 2008 Austria/Szwajcaria

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 22 lis 2007, 0:56

kow3l ['] podniosłeś mi ciśnienie na 220. Nie wiem od czego zaczynać, nie wiem czy jest sens wchodzić z Tobą w dyskusje... :roll: Chociaż spróbuje.
kow3l pisze:Bramkarz - kazdy wloski bramkarz w serie a jes lepszy (w serie b zreszta tez;-))
Co do pozycji bramkarza to się zgodzę.
kow3l pisze:Boczni obroncy - Zambrotta , Grosso (i paru innych) jest o niebo lepsza indywidualnie niz jakis tam Bridge czy kto tam jeszcze wystepuje.
Cole, Neville, Lescott [zarówno środek jak i lewa strona]. Dodajmy jeszcze do tego świetnego młodego Richardsa. Bridge i Shorey- solidni zmiennicy.
kow3l pisze:Cannavaro (choc nawet w hiszpani tak opluwany przez media byl podpora obrony z dobyl z realem mistrzostwo) z Nesta wyprawiali akie rzeczy w obronie, ze sie w glowie nie miesci. Tutaj bym dal mniejszy plus Italii bo chocby p Terry to tez klasowy obronca. Choc jesli chodzi o dzisiejszy mecz wyspiarzy to pardon - Lescott, Campbell to sa juz sporo gorsi...
Acha, a o takim zawodniku jak Rio Ferdinand, to już nie słyszałeś? Jest lepszy zarówno ad Cannavaro jak i Nesty. Z tym Lescottem to już mnie dobiłeś, a zaraz potwierziłeś, że to co napisałeś wcześniej w najmniejszym stopniu nie jest prawdą. Mianowicie-
Mase meczy widzialem serie a i Premier League.
kow3l pisze:Przejdzmy do pomocy- Pirlo jest bez dwoch zdan lepszy od swojego "rywala" na tej pozycji. Totti tez.
jakiego rywala? Lamparda, Gerrarda?
kow3l pisze:Tak samo uwazam ze Toni Jets lepszy od Croucha, ale tutak sa ponoc zdania podzielone...
To jak już podałeś najlepszego napastnika Italii, to może wypadałoby także wspomnieć o najlepszym angielskim napastniku [Rooney]?

Wróć do „Piłka nożna na świecie”